Arrow

Den maskerte helten til Star City er snart tilbake. Arrow sesong 6 kommer 27. oktober på TV2 Sumo.

Strømmetjenesten har kortet ned ventetiden for alle Arrow-fans og sender første episode fredag 27. oktober. Det er ca. to uker etter at sesongen hadde premiere i USA.

For de som ikke abonnerer på Sumo er det mulig å se sesongstarten uken etter på TV2 Zebra.

 

Stabil start for veteranserien

Arrow er veteranserien blant superheltserien til amerikanske The CW, som også kan skilte med Supergirl, Legends Of Tomorrow og The Flash. I høst har den fått ny sendedag i statene, uten at det gikk nevneverdig ut over seertallene.

Arrow sesong 6
Katie Cassidy er tilbake i Arrow, nå som en versjon av Black Cannary fra en annen dimensjon. Foto: The CW

Første episode nådde 1.6 millioner, som var 300 000 færre enn premieren året før. I den nye sendetiden møter serien tøffere konkurranse, blant annet fra Scandal og This Is Us. Seertallene er nok noe The CW sier seg godt fornøyd med.

Serien er populær på strømmetjenester, i likhet med søster-seriene. Her hjemme har TV2 hatt rettighetene siden serien kom i 2012 og i høst har de kortet ned ventetiden ytterligere i forhold til tidligere år.

 

Annonse

Nå venter vi kun på The Flash

Når ny sesong av Arrow er i gang er det kun The Flash som lar vente på seg. Legends Of Tomorrow sendes dagen etter USA-sendetid på Netflix mens HBO Nordic viser Supergirl dagen etter den er sendt i USA.

TVNorge-nettverket har rettighetene til The Flash, men det går gjerne et par måneder etter USA-premiere før de sender episodene. 

For The Flash er det TVNorge-nettverket som har rettighetene. Vi har i skrivende stund ingen dato for når sesong 4 ankommer av den serien, men følg med i Premierekalenderen så vil vi legge den til så fort vi vet mer.

Du kan sjekke TV2 Sumo-kalenderen for flere premierer fra strømmetjenesten. Vurder gjerne å bli Serienytt-abonnent, da får du tilgang til flere oversikter og funksjoner. 

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer