Se den første traileren til Waco med Taylor Kitsch og Michael Shannon

Del nyheten

Kult-lederen David Koresh blir dramatisert i miniserien Waco i 2018 med Taylor Kistch og Michael Shannon i hovedrollene.

Den amerikanske TV-kanalen Spike går inn for å satse på mer kvalitetsdrama når kanalen i 2018 bytter navn til Paramount Network. En av de første TV-seriene under det nye navnet blir den stjernespekkede miniserien Waco.

Miniserien handler om det nesten to måneders lange beleiringen i Waco utenfor Texas i 1993. Beleiringen startet da AFT (Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms) skulle ransake sekten Branch Davidiaans sin eindom på Mount Carmel. Istedenfor brøt det ut intens skuddveksling. FBI ble kalt inn og omringet Mount Carmel i 51 dager, før 76 mennesker, inkludert 20 barn under 17, døde i et flammehav inne i hovedbygningen på Mount Carmel. Sekten ble ledet av David Koresh (Kitsch), mens Gary Noesner (Shannon) fra FBI ble sendt inn for å forhandle med sekten.

Waco har også John Leguizamo, Andrea Riseborough, Melissa Benoist (Supergirl), Paul Sparks (House of Cards), Shea Whigham (Boardwalk Empire), Camryn Manheim (Person of Interest), Julia Garner (Ozark), Rory Culkin og Eric Lange (Narcos) på rollelisten.

Miniserien er regissert, skrevet og produsert av John Erick Dowdle og Dennie Gordon.

Waco har premiere på Paramount Network i USA i januar 2018. Serien har ikke blitt annonsert til en norsk TV-kanal eller streamingtjeneste enda.

 

Annonse