Marvel's The Punisher
Marvel's The Punisher
Annonse

Netflix har sluppet den første traileren til Marvel’s The Punisher som får premiere i høst.

Tross for Netflix ikke har røpet datoen for når Marvel’s The Punisher kommer på streamingtjenesten har sluppet den første offisielle traileren til serien. 

https://www.youtube.com/watch?v=lIY6zFL95hE

Etter å ha hevnet seg på de ansvarlige for dødsfallet til hans kone og barn, avslører Frank Castle (Jon Bernthal) en konspirasjon som stikker langt dypere enn New Yorks kriminelle underverden. I byens gater er han kjent som «The Punisher». 

Rollebesetningen består også av Ebon Moss-Bachrach (Girls), Deborah Ann Woll (Marvel’s Daredevil), Ben Barnes (Westworld), Amber Rose Revah (Emerald City), Michael Nathanson (The Knick), Jaime Ray Newman (Bates Motel), Jason R Moore (A Lonely Place for Dying), Daniel Webber (11.22.63) og Paul Schulze (24).

Annonse

Traileren i dag kommer bare få etter at Netflix slapp en promo for serien hvor vi ser Frank Castle takle en gruppe fiender i skogen.

https://www.youtube.com/watch?v=LtdhzspbgfY

Serien er produsert av showrunner Steve Lightfoot (Hannibal), Jim Chory (Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Luke Cage) og Jeph Loeb (Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Luke Cage).

Annonse