Jim Carrey i Showtime komiserien Kidding

Showtime forsetter samarbeidet med Jim Carrey i ytterligere en serie til. Dette samtidig som Carrey sin In Living Color-kollega er Jamiex Foxx snart klar med ny Showtime-serie. 

Torsdag kunne Showtime bekrefte at Jim Carrey vil ha hovedrollen i deres nye komiserie, melder Variety. Serien vil bli den første faste TV-rollen til Carrey siden In Living Color, tilbake på 90-tallet. 

De halvtimeslange episodene i komiserien Kidding ser Carrey spille karakteren Jeff, bedre kjent som Mr. Pickles. Han er et ikon innen barne-TV, som også har ankeret et merkevare-imperium, verdt mange millioner dollar. Suksess til tross, når hans familie begynner å kollapse finner Jeff verken evner eller hjelp til å guide ham gjennom dette som raskt utvikler seg til det verre. 

Carrey er kjent for filmer som Ace Ventura, The Truman Show, Eternal Sunshine of the Spotless Mind og Dum og Dummere. Nylig var også Carrey på filmfestivalen TIFF i Toronto, hvor han var med å vise frem den kommende Netflix-dokumentaren Jim & Andy: The Great Beyond, om hvordan Carrey «transformerte» seg til Andy Kaufman for filmen Man on the Moon.

Showtime har lagt inn en ordre på 10 episoder for første sesong av Kidding. Nyheten kom torsdag, bare 6 dager etter at Showtime fornyet komidrama-serien I’m Dying Up Here som Carrey er med å produsere.

I’m Dying Up Here handler om komikerlivet i Los Angeles på 70-tallet, og er tilgjengelig på HBO Nordic her hjemme. Den vil returnere med en ny sesong i 2018.

Jamie Foxx er også klar for Showtime samarbeid

Carrey er ikke eneste fjeset fra In Living Color som har et samarbeid med Showtime i disse dager.

Jamie Foxx, som var med på de tre siste sesongene av In Living Color, sammen med Carrey, vil i høst dukke opp i Showtime-serien White Famous. En slags «Californication serie» fra Californication og Luficer-skaper Tom Kapinos. Foxx er også med på å produsere serien, som er løst basert på livet hans.

Annonse

Jamie Foxx, fra Baby Driver, kommer tilbake til Showtime med White Famous.
Jamie Foxx i Baby Driver. Foto: United International Pictures

White Famous handler om den unge afro-amerikanske komikeren Floyd (Jay Pharoah, Saturday Night Live) som er på vei opp i stand-up verdenen og klar for å bryte ut.

Foxx vil i serien dukke opp som en noe alternativ utgave av seg selv.

Serien vil også dele univers med Kapinos-serien Californication, og det er allerede annonsert at karakterene Stu Beggs (Stephen Tobolowsky) og Kali (Meagan Good) vil dukke opp. Sistnevnte er moren til Floyd sin sønn. Natalie Zea (Justified), som spilte Carrie i flere episoder av Californication, vil være en helt ny karakter i White Famous.

Første episode av White Famous blir tilgjengelig 16. oktober på HBO Nordic her hjemme.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer