Gösta blir den første originalserien til HBO Nordic

Annonse

HBO Nordic har gitt grønt lys for sin første skandinaviske originalproduksjon med komiserien Gösta.

HBO Nordic sin første originalserie blir Gösta fra den kjente svenske regissøren og manusforfatteren Lukas Moodysson.

Komiserien vil være bestående 8 episoder på 45 minutter hver, hvor Moodysson vil regissere og skrive alle episodene. Skuespillere til serien er ikke annonsert.

I serien følger vi Gösta. En 28 år gammel barne- og ungdomspsykiater fra Stockholm som har fått sin første jobb i en liten by i Småland, hvor han leier en hytte i skogen. Gösta ønsker å være den snilleste personen i verden og hjelpe alle han møter. Noen ganger går det bra, andre ganger gjør det ikke det…

«Jeg er veldig glad for å kunne lage min egen tv-serie», sier Moodysson i presseskrivet fra HBO Nordic. «Jeg vil at det skal bli som en blanding av komedie og Dostojevskij. Så morsomt som mulig og så alvorlig som mulig.»

Lukas Moodysson. Foto: HBO Nordic

Moodysson debuterte som regissør i 1998 med den kritikerroste og prisvinnende svenske filmen Fucking Åmål. Han har også stått bak andre kritikerroste filmer, inkludert Tilsammans, Lilja 4-ever og Vi är bäst!

Nyheten kommer etter at Hanne Palmquist ble ansatt for jobbe dedikert med å få en originalserie på plass hos HBO Nordic i fjor.

Gösta er siktet for å starte innspillingen i 2018 for en premiere i 2019.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X