Annonse

Svenskene Gustav Skarsgård og Fares Fares har sikret seg faste roller for sesong 2 av Westworld. Med i sesongen blir også Betty Gabriel.

Norske Ingrid Bolsø Berdal får selskap av to nye skandinaviere i sesong 2 av HBO-serien Westworld

Selv om andre sesong vil ha et tidshopp når serien er tilbake, så vil vi få se hva som skjer i kjølevannet av den eksplosive finalen i fjor. 

Westworld har Sir Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Clifton Collins, Jr., og Luke Hemsworth i hovedrollene fra før.

Skarsgård, som er å se i Vikings, og Fares som har vært å se i dramaserien Tyrant, vil begge ha faste roller i sesong 2 av Westworld. Gabriel, som er best kjent for filmen Get Out, blir også med i en gjesterolle over et ukjent antall episoder.

Annonse
Betty Gabriel fra Get Out er klar for Westworld. Foto: United International Pictures

Alle tre vil naturligvis spille karakterer som finner seg selv i et uforutsigbart miljø. Skarsgård vil spille karakteren Karl Strand, en profesjonell mann som er komfortabel i feltet. Fares vil spille Antoine Costa, en tekonologi-ekspert med et objektivt perspektiv. Gabriel vil spille Maling, som forsøker å skape orden på feltet. 

Hva betyr det for Skarsgårds rolle i Vikings?

Til tross for at Skarsgård spiller fan-favoritten Floki på Vikings betyr det ikke nødvendigvis slutten for hans karakter på serien.

Gustav Skarsgård i Vikings. Foto: History Channel

Sesong 2 av Westworld startet innspillingen bare for noen uker siden. En eventuell sjette sesong av Vikings vil ikke starte innspillingen før tidligst i starten av 2018, og da vil sesong 2 av Westworld være ferdig innspilt.

Den kommende femte sesongen av Vikings i november er allerede ferdig innspilt, etter at serien startet innspillingen for sesongen i fjor sommer.

Kingdom, Manhattan og Sleepy Hollow-skuespillere til serien

Fra før er det også kjent at Jonathan Tucker (Kingdom), Neil Jackson (Sleepy Hollow) og Katja Herbers (Manhattan) er nye tillegg. Tucker vil dukke opp i et uvisst antall episoder, mens Jackson og Herbers vil ha faste roller.

Neil Jackson, Katja Herbers og Jonathan Tucker er klare for Westworld.

Herbers vil spille Grace, en erfaren Westworld-gjest som kommer til parken i dens mørkeste tid. Jackson vil spille Nicholas, en sjarmerende og resurssterk mann som finner seg selv i ukjent territorium. Tucker vil spille Major Craddock, en kommanderende militæroffiser.

Etter å ha dukket opp i et par episoder av sesong 1 vil både Talulah Riley (Angela) og Louis Herthum (Peter Abernathy) få større roller i sesong 2.

https://www.youtube.com/watch?v=H4fnZ9bxpW8

Akkurat når dato eller måned Westworld kommer tilbake våren 2018 er ikke annonsert, men vi forventer en premiere i april neste år. Følg med i HBO Nordic-kalenderen for premieredato. 

 
Annonse