I september er BoJack Horseman tilbake på Netflix med sesong 4. Nå er første trailer ankommet.

Netflix byr ikke bare på en ny sesong av dramaserien Narcos i september, men også den kritikerroste animerte serien BoJack Horseman, som returnerer med fjerde sesong.

https://www.youtube.com/watch?v=Bf12qwPWDVI

I den nye traileren har hovedkarakteren BoJack (Will Arnett, Arrested Development) forsvunnet, og ingen har hørt fra ham på tre måneder. Vi er ikke sikre på hva som har skjedd med ham etter at han kjørte vekk fra Los Angeles i slutten av tredje sesong. Er alt i orden? 

Det vi vet er at Mr. Peanutbutter (Paul F. Thompkins) ønsker å bli guvernør av California, mens Diane (Alison Brie, GLOW) jobber med en blogg hun tilsynelatende hater, Princess Carolyn (Amy Sedaris, Unbreakable Kimmy Schmidt) ønsker å starte en familie og Todd (Aaron Paul, Breaking Bad) fremdeles er seg selv lik. En ny karakter vi også får se er en tenåringsjente, som kanskje kan være datteren til BoJack.

Annonse

Netflix har også sluppet en promoplakat for sesong 4, i sann ‘Hvor Er Willy?’ stil, som inneholder noen kjente fjes og potensielle ledetråder til hva vi vil få se i fjerde sesong.

 

Sesong 4 av BoJack Horseman slippes i sin helhet 8. september. 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer