Se traileren til David Fincher-serien Mindhunter

Del nyheten

Den første traileren til Netflix-serien Mindhunter har ankommet. David Fincher står bak serien.

Premieredatoen til en av seriene vi gleder oss mest til i høst nærmer seg. Nå har Netflix avslørt at datoen blir 13. oktober og gitt oss den første traileren, etter at de tidligere i år fristet med en teaser.

Handlingen foregår i 1979, hvor vi møter de to FBI-agentene Bill Tench (Holt McCallany, Fight Club) og Holden Ford (Jonathan Groff, Looking) som sammen med psykologen Wendy (Anna Torv, Fringe) intervjuer seriemordere i håp om løse pågående drapsgåter.

Serien er basert på boken Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit, som tok et dypdykk i noen av sakene de to FBI-agenten og forfatterne Mark Olshaker og John E. Douglas etterforsket. Sakene inkluderte en mann som jaktet på prostituerte i Alaska, barnemorderen i Atlanta, og «Green River killer» i Seattle.

De to hovedkarakterene er basert på Olshaker og Douglas. Groff sin karakter er basert på Douglas, og McCallany sin karakter er basert på Olshaker.

Serien produseres av filmregissøren David Fincher (Fight ClubSe7en) som regisserer første episode i den nye serien. Dette er hans andre TV-serie for Netflix, etter House of Cards, som han også er produsent for.

Asif Kapadia (Senna), Andrew Douglas og danske Tobias Lindholm (A WarBorgen) regisserer også episoder av serien. Med som produsent er også Oscar-vinner Charlize Theron.

 

Annonse