Nå kan du se første episode av The Deuce på HBO Nordic

Annonse

Den nye HBO-serien The Deuce har fått førpremiere på HBO Nordic, du kan se første episode alt nå. 

11. september skulle serien etter planen ha premiere her hjemme på HBO Nordic, en dag etter USA-sendetid. Totalt 8 episoder vil sendes ukentlig.

Uvisst av hvilken grunn opplyser nå HBO Nordic at første episode, som er nærmere halvannen time lang, gjøres tilgjengelig fra 25. august. Det kan være et klokt grep, da september er fylt opp med en rekke seriepremierer og returnerende favoritter

Ikke at vi tror The Deuce vil mangle oppmerksomhet. Med David Simons som serieskaper og stjernen James Franco i to av hovedrollene, i tillegg til Maggie Gyllenhaal i en fremtredende rolle, er forventningene alt høye for HBOs antatte flaggskip i høst. 

The Deuce. Foto: HBO Nordic
The Deuce. Foto: HBO Nordic

David Simon står bak blant annet The Wire, av mange ansett som en av tidenes beste serier. I The Deuce følger vi pornobransjen og det tilknyttede kriminelle miljø som vokste seg stort på 70-tallet. James Franco spiller tvillingbrøde, en av de med en gjeld til mafiaen, mens den andre beskrives som en hartdarbeidende bartender. 

Maggie Gyllenhaal spiller den prostituerte Candy, som holder til på den beryktede gaten i New York som fikk navnet The Deuce

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X