Karate Kid

Karate Kid blir TV-serie. Ikke nok med det, Ralph Machchio og William Zabka er tilbake i de ikoniske rollene fra den første filmen. 

Det er Youtube Red, videotjenestens betalingsutgave, som har bestilt TV-serien på totalt 10 episoder som hver er på 30 minutter.

Handlingen er satt til 30 år etter filmene. William Zabka returnerer i rollen som Johnny Lawrence, rivalen til filmens hovedperson Daniel LaRusso (spilt av Ralph Machio). I serien vil en strebende Johnny vende tilbake til hjembyen og gjenåpne karate-treningssenteret sitt Cobra Kai. Cobra Kai er også navnet på den nye serien.

Daniel må håndtere returen til sin tidligere nemesis, i tillegg til sorgen over at Daniels gamle mester Miyagi er gått bort (skuespilleren Pat Morita døde i 2005). I serien blir Daniels sønn venn med Johnny.

Returen til Karate Kid er den siste i en lang rekke nostalgiske prosjekt. Twin Peaks og The X-Files er blant to av de eldste, men må se seg kraftig slått av Karate Kid som strekker helt tilbake til 1985.

Annonse

Filmserien fikk tre oppfølgere, i tillegg til en form for ny-versjon med Jaden Smith i hovedrollen i 2010. En film som ble regissert av normannen Harald Zwarth.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer