Antologi-serien The Romanoffs, fra Mad Men-skaper Matthew Weiner, begynner å ta form. Nå er flere skuespillere klar for serien, blant annet et par Mad Men-kjenninger og Isabelle Huppert. 

Amazon inngikk en formidabel avtale på totalt 70 millioner dollar for den nye Matthew Weiner-serien The Romanoffs. Det var en intens budkrig om serien fra Matthew Weiner, som ble en av de mest ettertraktede serieskaperne etter Mad Men tok slutt. Nå er flere skuespillere blitt kunngjort..

Framfor å være et historisk drama om den russiske kongefamilien er antologi-serien satt til moderne tid og handler om mennesker som tror de er etterkommere av kongefamilien. Hver episode vil fokusere på de ulike mennesker, og som en twist har de ingen tilknytning til hverandre utover det. Alle episodene vil være enkeltstående historier.

Hubbert, Hendricks og Slattery klar for serien

Deadline skriver at den franske Oscar-nominerte skuespilleren Isabelle Huppert (Elle) er klar for serien sammen med Mad Men-stjernene Christina Hendricks og John Slattery.

Mad Men-stjernene John Slattery og Christina Hendricks. Foto: AMC

Med er også Jack Houston (Boardwalk Empire), Amanda Peet (Togetherness) og den sveitsiske filmskuespilleren Marthe Keller (Marathon Man).

Annonse

Weiner har med det samlet et solid lag av skuespillere fra flere forskjellige land. Det er ryktet at Mad Men-stjernen og Emmy-vinner Jon Hamm vil sammen med sin Mad Men-kollega Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale, Top of The Lake) også dukke opp i en episode hver av serien.

Amanda Peet, Jack Houston og Marthe Keller er klare for The Romanoffs.

Serien som er skapt, skrevet, produsert og regissert av Weiner forventes ikke å ha premiere før tidligst våren 2018 på Amazon.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer