Glitch sesong 2 kommer 28. november på Netflix

Annonse

Thrilleren Glitch sesong 2 kommer 28. november på Netflix. En Black Sails-kjenning er klar for serien. 

2016 var fylt med en rekke nye serier, en av de gledelige overraskelsene var Australia-importen Glitch. I serien følger vi politimannen James Hayes (Patrick Brammal) som på den lokale gravplassen finner syv personer som tilsynelatende har stått opp fra de døde. 

Luke Arnold er en av de nye skuespillerne i sesong 2, han sikret seg en rolle i serien etter at Black Sails tok slutt tidligere i år. Også svenske Pernilla August har sikret seg en rolle i serien, ved sidena v Rob Collins. 

Sesong 2 er en samproduksjon mellom Netflix og australske ABC1. Den første sesongen var strømmetjenesten ikke involvert i, men inngikk en lignende avtale som de i sin tid gjorde med NRK og serien Lilyhammer

Premieredatoen ble kjent gjennom en ny trailer for sesongen, du kan se den nederst i artikkelen. Alle episodene blir gjort tilgjengelig 28. november. Den sendes fra 14. september i Australia. 

Du kan følge med i vår premierekalender for flere premieredatoer. Der kan du også sette deg opp på varsling, så får du e-post så fort en ny premieredato er klar. 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X