Twin peaks sjarmerte Comic-Con

Del nyheten

Twin Peaks sjarmerer Comic-Con med gamle venner og en god samtale.

Fredag 21. Juli fikk Comic-con tilskuerne glede av å være vitner til Twin Peaks-debuten på det berømte Hall H.

Damon og Kyle på Comic-Con. Foto: Rafael Motamayor.

Det hele begynte med et kjærlighetsbrev til 90-tallets kultserie fra moderator Damon Lindelof – skaperen av Lost og The Leftovers. Han beskrev hvordan han på universitetet følte seg som en nerd og en outsider, der fant han noe å elske i Twin Peaks. Han avsluttet med å si at uten Twin Peaks hadde vi aldri fått Stranger Things, X-files, eller Lost.

– Helllllooooooooo!

Så ble vi presentert til gamle venner som Kyle McLachlan (Agent Dale Cooper/Dougie Jones), Everett McGill (Ed Hurley), Kimmy Robertson (Lucy Brennan), James Marshall (James Hurley) og Dana Ashbrook (Bobby Briggs), i tillegg til nye folk som Naomi Watts (Janey-E Jones), Tim Roth (Hutch), Matthew Lillard (Bill Hastings) og Don Murray (Bushnell Mullins).

Foto: Rafael Motamayor.

MacLachlan startet panelet med Dougies berømte «Helllooooooo!» fra Vegas scener i episoder tre og fire og hele rommet eksploderer i latter og jubel.

Dessverre ble det ikke mye snakk om den nye sesongen grunnet al hemmelighetskremmeriet. Showtime har ikke hatt særlig med markedsføring av serien. Likevel fikk vi høre om hvorfor de ble med i serien, hva David Lynch betyr for skuespillere og hvordan alle er like forvirret som oss.

– Forlot aldri Twin Peak

Da moderator Lindelof spurte MacLachlan hvordan han ble spurt om å bli med i ny sesong svarte han «Jeg forlot aldri Twin Peaks».

Everett McGill fortalte om hvordan han hadde et hus midt i skogen som han besøkte ofte, og fordi han hadde ikke gjort noe film eller tv-arbeid i 20 år, spurte Lynch på twitter om noen viste hvor McGill var. «Det var første gang telefonen ringte i 10 år».

David Lynch ba twitter om hjelp til å finne Everett McGill. Foto: Rafael Motamayor.

Naomi Watts fikk telefonanrop fra David Lynch, og fortalte at hun falt ned fra sengen fordi hun var så overrasket.

Et høydepunkt i panelet var da Matthew Lillard sa at han ikke hadde sett noen episoder av serien. «Jeg skal se den i kveld! Det er veldig merkelig, har dere sett episoden 8?»

En fan spurte om det var noe improvisasjon i serien, og MacLachlan fortalte at Jim Belushi bestemte seg for å legge inn en improvisert replikk i en scene. Lynch svarte med en megafon, hvor han ropte: «Må jeg rapportere deg til rektorens kontor?».

Men det beste øyeblikk var da Matthew Lillard, best kjent som Shaggy fra Scooby-Doo, sa en replikk fra Twin Peaks med stemmen til Shaggy. «Jeg klarer ikke å kommer vekk fra den jævla karakteren!» fleipet han.

Annonse
X
X