The Simpsons-skaper Matt Groening lager animasjonsserie for Netflix

Del nyheten

The Simpsons og Futurama-skaper Matt Groening sin nye animerte komiserie kommer på Netflix i 2018.

Netflix har markert seg med noen solide animerte komiserier fra før med BoJack Horseman og F Is For Family, nå satser tjenesten på å styrke utvalget ytterligere med den nye serien fra Groening, som foreløpig har tittelen Disenchantment. Abbi Jacobson (Broad City), Nat Faxon (Freinds from College) og Eric Andre (Man Seeking Woman) er blant annet klar for stemmeskuespill.

Den animerte komiserien er voksen-fantasy om et fallende middelaldersk kongerike med navn Dreamland. Den sentrale karakteren er en drikkeglad prinsesse med navn Bean (Jacobson), hennes kompanjong Elfo (Faxon) og hennes «personlige demon» Luci (Andre).

Her er hvordan Groening selv beskriver serien i presseskrivet Netflix har sendt ut:

«Disenchantment vil handle om liv og død, kjærlighet og sex, og hvordan fortsette å le i en verden full av lidelse og idioter, til tross for hva de eldre, trollmennene og andre tullinger forteller deg.»

Netflix har allerede bestilt 20 episoder av Disenchantment, og slipper de ti første episodene en gang til neste år.

Fans av animerte komiserier på Netflix kan i mellomtiden se fram til neste og fjerde sesong av BoJack Horseman, som slippes 8. september. I tillegg er også F Is For Family fornyet for en tredje sesong, forventet å komme i 2018.

Annonse
X
X
X