Sniktitt på Game Of Thrones sesong 7, episode 4 «The Spoils Of War»

Del nyheten

HBO har gitt oss alle en sniktitt på hva vi kan vente oss i episode 4.

Vær obs, for spoilere følger!

Invasjonen går så langt ikke særlig bra for Daenerys, som har mistet det meste av flåten, har deler av hæren sin fanget ved Casterly Rock og har mistet sine allierte. «Nok med de smarte planene» sier hun i traileren som du kan se øverst i artikkelen. Hun ser ut til å omfavne rådet fra Queen Of Thornes om å «være en drage». 

Imens har Cersei sikret seg nok en mektig alliert i Iron Bank, som nok har sett seg lei av tapene Daenerys medfører, utsendingen spilt av Sherlock-medskaper Mark Gatiss. Karakteren hans Tyco Neston har nå operert i kulissene siden sesong 4. 

Det ser ut som vi endelig får se Brienne i aksjon igjen og et kjapt glimt av Arya som ser ut til å ha ankommet Westeros.  

Game Of Thrones-nykommer i registolen

Episoden regisseres av Matt Shakman, som dermed overtar fakkelen etter Mark Mylod som regisserte episode 2 og 3. Shakman står også for regien av episode 5, før Alan Taylor og Jeremy Podeswa avslutter sesongen med ansvar for henholdsvis episode 6 og 7. 

For Shakman blir dette hans Game Of Thrones-debut. 41-åringen er utdannet ved Yale, før det var han barneskuespiller i blant annet Just The Ten of Us (1988-1990). 

Han har regissert episoder i flere kvalitetsserier, som Fargo, Six Feet Under, Mad Men, House M.D. og It’s Always Sunny In Philadelphia. Han har regissert de fleste sjanger, men Game Of Thrones kan sies å bli nok en ny erfaring for regissøren som startet karrieren ved teateret. 

Du finner nyheter og recaps av Game Of Thronesseriesiden

Annonse
X
X