Annonse

Tom Welling er klar for Fox-aktuelle Lucifer og Erica Durance overtar rollen som Karas biologiske mor i Supergirl. I tillegg er nye trailere til begge seriene ankommet. 

Smallville var en viktig brikke i å vise at superheltserier hadde et publikum da serien ble sendt mellom 2001-2011. Men seriens stjerne Tom Welling har ikke vært mye å se siden serien tok slutt, han har holdt seg mer bak kamera. Nå er både han og Durance tilbake til serier bygget på ulike instanser av DC-tegneserieuniverset. 

 

Flere kjente til Supergirl

Supergirl har funnet plass til nok en skuespiller fra en tidligere DC-serie. Denne gang er det Erica Durance, som spilte Lois Lane i Smallville, som er klar for serien.

Nyheten om hennes inntreden i serien er noen uker gammel, men det nye er at den ferske traileren viser et kjapt glimt av den kanadiske skuespilleren.

Annonse

Det er ikke så alt for mye som foregår i traileren, som for det meste er dramatisk musikk og alvorlige ansiktsuttrykk. Men Heroes-fans vil nok kjenne igjen Adrian Pasdar, som denne sesongen vil være en av skurkene. Han har de siste sesongene hatt gjesterolle i Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Han spiller en skrupuløs forretningsmann ved navn Morgan Edge. Hans inntreden er det sterkeste i en ellers lite avslørende trailer. 

https://www.youtube.com/watch?v=DaI6dcoRRQQ

Durance, som de siste 5 årene har spilt i Saving Hoppe, spiller Alura Zor-El i serien, den biologiske moren til Supergirl. I de to første sesongene ble Alura spilt av Laura Benanti, men hun har ikke lenger tid til serien. 

I tillegg til Pasdar og Durance er Odette Annable klar for serien i rollen som Supergirl-fienden Reign, i tillegg har Carl Lumbly (Alias) og Yael Grobglas (Jane The Virgin) sikret seg roller i serien.

Lumbly vil spille M’yrnn J’onzz, far til J’onn J’onnz, mens Grobglas inntar rollen som skurken Psi. 

Supergirl er tilbake med sesong 3 på HBO Nordic 10. oktober

 

Tom Welling tilbake på TV-skjermen

Mens Erica Durance har holdt det gående siden Smallville tok slutt i 2011 har vi sett heller lite til seriens stjerne Tom Welling. Nå er han tilbake i Lucifers tredje sesong, hvor han vil ha en fast rolle som politimannen Marcus Pierce. 

Tom Welling i Smallville

Welling spilte Clark Kent i 10 sesonger i Smallville, men i motsetning til flere av skuespillerne fra tidligere DC-superheltserier har han ikke dukket opp i noen av de nye seriene. Dean Cain og Teri Hatcher, som hadde hovedrollene i Lois & Clark: The New Adventures of Superman, har blant annet hatt gjesterolle i Supergirl (og Dean Cain hadde også en gjesterolle i Smallville). Det samme har Laura Vendervoort, som spilte Supergirl i Smallville

Men Lucifer er, i likhet med Supermann, basert på en tegneserie fra DC Comics. Så Welling returnerer her til et prosjekt som fikk sitt utspring fra tegneserier. 

Lucifer sendes på Fox her i Norge. I USA er serien tilbake 2. oktober, vi kommer tilbake med norsk premieredato så fort vi vet mer. 

Annonse