Smallville-stjernene er klare for nye serier

Del nyheten

Tom Welling er klar for Fox-aktuelle Lucifer og Erica Durance overtar rollen som Karas biologiske mor i Supergirl. I tillegg er nye trailere til begge seriene ankommet. 

Smallville var en viktig brikke i å vise at superheltserier hadde et publikum da serien ble sendt mellom 2001-2011. Men seriens stjerne Tom Welling har ikke vært mye å se siden serien tok slutt, han har holdt seg mer bak kamera. Nå er både han og Durance tilbake til serier bygget på ulike instanser av DC-tegneserieuniverset. 

 

Flere kjente til Supergirl

Supergirl har funnet plass til nok en skuespiller fra en tidligere DC-serie. Denne gang er det Erica Durance, som spilte Lois Lane i Smallville, som er klar for serien.

Nyheten om hennes inntreden i serien er noen uker gammel, men det nye er at den ferske traileren viser et kjapt glimt av den kanadiske skuespilleren.

Det er ikke så alt for mye som foregår i traileren, som for det meste er dramatisk musikk og alvorlige ansiktsuttrykk. Men Heroes-fans vil nok kjenne igjen Adrian Pasdar, som denne sesongen vil være en av skurkene. Han har de siste sesongene hatt gjesterolle i Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Han spiller en skrupuløs forretningsmann ved navn Morgan Edge. Hans inntreden er det sterkeste i en ellers lite avslørende trailer. 

https://www.youtube.com/watch?v=DaI6dcoRRQQ

Durance, som de siste 5 årene har spilt i Saving Hoppe, spiller Alura Zor-El i serien, den biologiske moren til Supergirl. I de to første sesongene ble Alura spilt av Laura Benanti, men hun har ikke lenger tid til serien. 

I tillegg til Pasdar og Durance er Odette Annable klar for serien i rollen som Supergirl-fienden Reign, i tillegg har Carl Lumbly (Alias) og Yael Grobglas (Jane The Virgin) sikret seg roller i serien.

Lumbly vil spille M’yrnn J’onzz, far til J’onn J’onnz, mens Grobglas inntar rollen som skurken Psi. 

Supergirl er tilbake med sesong 3 på HBO Nordic 10. oktober

 

Tom Welling tilbake på TV-skjermen

Mens Erica Durance har holdt det gående siden Smallville tok slutt i 2011 har vi sett heller lite til seriens stjerne Tom Welling. Nå er han tilbake i Lucifers tredje sesong, hvor han vil ha en fast rolle som politimannen Marcus Pierce. 

Tom Welling i Smallville

Welling spilte Clark Kent i 10 sesonger i Smallville, men i motsetning til flere av skuespillerne fra tidligere DC-superheltserier har han ikke dukket opp i noen av de nye seriene. Dean Cain og Teri Hatcher, som hadde hovedrollene i Lois & Clark: The New Adventures of Superman, har blant annet hatt gjesterolle i Supergirl (og Dean Cain hadde også en gjesterolle i Smallville). Det samme har Laura Vendervoort, som spilte Supergirl i Smallville

Men Lucifer er, i likhet med Supermann, basert på en tegneserie fra DC Comics. Så Welling returnerer her til et prosjekt som fikk sitt utspring fra tegneserier. 

Lucifer sendes på Fox her i Norge. I USA er serien tilbake 2. oktober, vi kommer tilbake med norsk premieredato så fort vi vet mer. 

Annonse
X
X