Amerikanske AMC har fastsatt returen til tredje sesong til 10. september, som betyr at fortsettelsen på sesong 3 er klar for HBO Nordic dagen etter. 

Zombieserien gjennomgikk større endringer da den var tilbake med sesong 3 i juni, endringer som ble godt mottatt av kritikerne. Sesongen har så langt bedre snittkarakter enn de to foregående på nettstedene Rottentomatoes og Metacritic. 

Det ser ikke ut til å ha hjulpet på seertallene, som har falt kraftig siden snittet på nærmere 8 millioner per episode i sesong 1. De 8 episodene sendt så langt endte på rundt 2.5 millioner live-seere (opptak og strømming ikke medregnet). 

https://www.youtube.com/watch?v=8F4d-_iaWQ4

Serien er alt fornyet for sesong 4, som vil få nye sjefprodusenter, i tillegg til at Scott Gimple vil bli produsent. Han har vært sjefpordusent for søster-serien The Walking Dead siden sesong 3. 

Annonse

HBO Nordic har rettighetene til ferske episoder av serien, i tillegg har de tidligere sesonger tilgjengelig. 

De 8 resterende episodene av Fear The Walking Dead sendes ukentlig fra 11. september. Trolig vil ny sesong av The Walking Dead, som Fox har rettighetene til her hjemme, premiere når den er ferdigsendt, rundt midten av oktober. 

Følg med i vår HBO Nordic-kalender for flere premierer. Du finner øvrige strømmetjenester og kanaler i vår Premierekalender

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer