Insatiable ble vraket hos The CW. Nå har Netflix overtatt.

Del nyheten

Netflix er i avsluttende forhandlinger om rettighetene til TV-serien Insatiable etter at den amerikanske TV-kanalen The CW vraket prosjektet. 

Den mørke komedien Insatiable har Deeby Ryan i hovedrollen. Hun spiller en advokat i vanry som ender opp med en bøllete og hevnfylt tenåring som ny klient. I øvrige roller finner vi Dallas Roberts (The Walking Dead), Alyssa Milano (Charmed) og Christopher Gorham. 

Det er Laruen Gussis (Once Upon A Time, Dexter) som skapte serien for Ryan Seacrest Productions. 

Vraket hos The CW

TV-serien var opprinnelig ment å bli sendt på The CW, men pilot-episoden tapte kampen mot de nye seriene Dynasty og Valor. Det er overraskende og uvanlig at Netflix velger å redde prosjektet.

De har tidligere reddet kansellerte serier, som Arrested Development, men å satse på en serie som en kanal ikke mente fortjente livets rett etter bare en pilotepisode er noe helt annet. 

Dynasty
The CW valgte å satse på nyversjon av Dynastiet fremfor Insatiable

Det er vanlig praksis for TV-kanaler å spille inn en rekke pilot-episoder og etter tester og analyser velge ut noen av de for neste seriesesong. Strømmetjenester som Netflix har en annen tilnærming og gir prosjekter full sesong uten pilot-prosessen. 

Netflix har en omfattende avtale med nettopp The CW, som sikrer de seriene på amerikanske Netflix kort tid etter en sesong er ferdigsendt i USA. De har også globale eksklusive rettigheter til endel øvrige The CW-serier, som Legends Of Tomorrow og Riverdale

Rettet mot et yngre publikum

Dette kan forklare Netflix-interessen i Insatiable. The CW er originalt en kanal som lokker til seg unge seere og om Netflix-dataene, som tjenesten benytter seg flittig av for å avgjøre serieskjebner, tilsier det samme kan det forklare valget for å gå for Insatiable

Riverdale, basert på Archie-tegneserien, er en av flere The CW-serier på Netflix

Det er CBS TV Studios som Netflix inngår avtale med om serien, i følge Deadline. Bela Bajaria, visepresident for innhold hos Netflix, jobbet tidligere for nettopp CBS TV Studios. 

Trolig blir det 13 episoder i seriens første sesong, som ventes å dukke opp på Netflix i 2018. 

Annonse