Se den første traileren til Top of the Lake: China Girl

Del nyheten

Elisabeth Moss får selskap av kjente fjes når historien om etterforskeren Robin Griffin fortsetter i Top of The Lake.

Endelig! I høst kommer oppfølgeren til en av de beste miniseriene de siste 10 årene, skapt av Jane Campion og Gerard Lee. Nå er traileren klar.

I Top of The Lake: China Girl følger vi nok en gang etterforsker Robin Griffin. Siden sist vi så henne har Robin returnert til Sydney hvor hun forsøker å få orden på livet sitt.

Når liket av en ung asiatisk jente dukker opp på stranda Bondi Beach, virker det å være liten sjanse for å finne morderen, inntil Robin innser at «China Girl» ikke døde alene. Robin ser på etterforskningen som en mulighet til å finne tilbake til seg selv, men hennes problemer er også dypt personlig, da hun er hjemsøkt av tankene på datteren hun adopterte vekk ved fødselen.

Mens Robin desperat forsøker å finne datteren, tar saken rundt «China Girl» henne til noen av de mørkeste delene av byen, og nærmere enn hun forutså av hemmelighetene i hennes eget hjerte. 

Nicole Kidman, Gwendoline Christie (Game of Thrones), David Dencik (Bedrag, Genius), Damon Herriman (Justified), Ewen Leslie (The Daughter) og Alice Englert (Jonathan Strange & Mr Norell) er noen av de nye skuespillerne i den nye sesongen.

Top of The Lake: China Girl får ikke premiere før til høsten, nærmere bestemt rundt september, men serien vil ha verdenspremiere under filmfestivalen i Cannes. Det ikke kjent hvem som vil sende serien her i Skandinavia.

Annonse
Forrige artikkel
Neste artikkel