Vi gir deg oversikten over hva som kommer av premierer på NRK-kanalene i mai 2017. Komplett liste finner dere nederst i artikkelen, vi legger til serier, programmer og filmer fortløpende. 

Mye handler om Eurovision Song Contest nå som mai er over oss, men NRK finner også plass til en håndfull serier og programmer.

 

Walisisk krim, svensk spenning og en heldig «superhelt».

Hinterland er tilbake med tredje sesong. I den nye sesongen har Tom Mathias flyttet til havnebyen Aberystwyth, hvor han blir viklet inn i en krevende krimsak. 

Fra Sverige kommer Midnattssol, som har Leïla Bekhti, Peter Stormare og Gustaf Hammarsten i fremtredende roller.

Annonse

Den franske etterforskeren Kahina Zadi etterforsker drapet på en franskmann i Sverige. I god Broen-stil samarbeider hun med en svensk etterforsker for å komme til bunns i en sak som vokser seg stor og kompleks. 

Midnattssol. Foto: NRK
Midnattssol. Foto: NRK

Det blir også tid for litt krim med overnaturlige elementer. Da Stan Lee, skaperen av Spider-Man og en rekke superhelter, ble spurt om hvilken superheltegenskap han ønsket seg mest, svarte han «flaks». Dette ble utgangspunktet for historien om politimannen Harry Clayton, som ender opp med et armbånd som tilsynelatende gir han hell og lykke. Men til hvilken pris?

Stan Lee’s Lucky Man premierte på Sky 1 i 2016 og ble kanalens største dramasuksess. Serien ble fornyet og sesong 2 ble sendt i Storbritannia tidligere i år. 

 

Naturprogram fra BBC One

Det blir storslagne opptak fra den ville naturen når The Hunt, med den norske tittelen Jakten, sendes på NRK1 14. mai. 

Dennis Storhøi står for norsk kommentar når dyrelivets fascinerende jaktmetoder utforskes. Totalt syv episoder er produsert fra folkene som står bak Frozen Planet

NRK frister også med dokumentarer, samt programmer som Arkitektens Hjem og Undring og Mangfald som er tilbake med nye sesonger.

I tilegg utforskes mytene og stereotypene rundt det å være blond når Mona B. Riise og Ragna Nordenborg reiser jorden rundt for å utforske temaet i Blond!.

 

Den komplette oversikt

Her følger en løpende oppdatert oversikt. Vi legger til serier, programmer og filmer fortløpende. 

TV-serier

Midnattssol. NRK
Peter Stormare har en fremtredende rolle i Midnatssol. Foto: NRK

mai, 2017

 

Filmer

Svenskjævel
2015-filmen Svenskjævel vises på NRK1 og NRK3.

mai, 2017

 

Dokumentarer

Blond! Foto: NRK
Blond! Foto: NRK

mai, 2017

 

Programmer

Arkitektens Hjem. Foto: NRK
Arkitektens Hjem er tilbake med tredje sesong. Foto: NRK

mai, 2017

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer