HBO fornyer Silicon Valley og Veep

Seriene dukker ventelig opp i 2018 med nye sesonger.

Annonse

HBO fornyer både Silicon Valley og Veep, de nye sesongene kommer etter planen i 2018.

HBO kommer både med to gladnyheter, men også en litt kjipere kunngjøring. Emmy-nominerte Silicon Valley er fornyet til seriens femte sesong, mens den Emmy-vinnende Veep får en syvende sesong.

 

Miller forlater Silicon Valley

Den dårlige nyheten gjelder Silicon Valley, hvor det nå er kjent at T.J. Miller, skuespilleren som spiller den særegne og sentrale karakteren Erlich Bachman, ikke vil bli med videre. The Hollywood Reporter bekreftet nyheten i dag, men årsaken til at han forlater serien er fortsatt litt uklar. I følge den offisielle pressemeldingen har HBO, Miller og produsentene av Silicon Valley blitt enige om å avslutte samarbeidet for denne gang.

T.J. Miller (t.h) forlater serien etter sesong 4. Foto: HBO Nordic

En mulig årsak er at Miller ikke har tid til TV-serien lengre. Han er travelt opptatt med sin egen serie The Gorburger Show på Comedy Central, i tillegg til stand-up karrièren og ulike filmprosjekt som stjeler tid.

For øyeblikket er han opptatt med The Emoji Movie. Han vil også dukke opp i filmer som Ready Player One, western-filmen Walden, og Kristen Stewart-thriilleren Underwater. I tillegg vil han også gjenta tidligere roller i How to Train Your Dragon 3 og Deadpool 2.

 

Øvrige skuespillere fortsatt med

Resten av skuespillerne, inkludert Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Jimmy O. Yang og Suzanne Cryer, er forventet å bli med videre.

Timingen av Millers sitt farvel til serien er likevel ganske rart, spesielt siden det fort kan gi flere spørsmål enn svar i den populære serien. Vil vi eksempelvis noen gang få vite mer om bakgrunnshistorien til Bachman sitt tidligere selskap Aviato, som selv «Action Jack» var en fan av?

For Veep er ingen store endringer på vei, det har serien alt gått igjennom med sesong 6. Sesongen har fulgt Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) i en posisjon utenfor politikken og det Hvite Hus.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X