Se den første traileren for sesong 2 av Master of None

Del nyheten

Dev & Co er tilbake i mai. Nå har den første traileren til sesong 2 av Master of None sluppet.

En av de beste komiseriene i 2015 er tilbake med en ny sesong denne våren. I dag slapp en flott trailer for den kommende sesongen av TV-serien fra Aziz Ansari og Alan Yang (Parks And Recreation, The Good Place).

Etter å ha vært utenlands, reiser Dev (Ansari) tilbake til New York for å takle private og familiære utfordringer, en ny karrieremulighet og et innviklet, spirende forhold med noen som betyr svært mye for ham.

Både Arnold (Eric Wareheim), Brian (Kelvin Yu) og Denise (Lena Waithe) er tilbake i sesong 2. Rachel (Noël Wells) er i mellomtiden helt fraværende, noe som hinter til at vi kanskje ikke ser karakteren mer igjen på serien.

https://www.youtube.com/watch?v=Y_fn-zIjYAA

Traileren viser også et par notable gjesteskuespillere denne sesongen. Disse er b.l.a. Bobby Cannavale (Vinyl), Angela Bassett (American Horror Story, BoJack Horseman) og musikeren John Legend. Som en ekstra bonus returnerer Shoukath og Fatima Ansari i sesong 2, foreldrene til Ansari i virkeligheten, som også spiller foreldrene til Dev i Netflix-serien.

Nedenfor kan du også se alle plakatene for den kommende sesongen av Master of None.

2017fre12mai00:0023:50PremiereMaster of None sesong 2Netflix00:00 - 23:50 Sjanger:Komedie

Annonse
X
X