Endelig har vi premieredatoen på Marvel’s The Defenders denne sommeren.

I dag kunne Netflix via en teaser trailer røpe datoen til Marvel’s The Defenders på en litt uvanlig måte. Dette via en video du kan se nedenfor.

I teaseren ser vi de 4 superheltene stående inne i en heis. Når Jessica Jones til slutt slår ut kameraet stopper filmen opp på 08:18:20:17, noe som man kunne tolke som at premieren blir 18. august. 

Premieredatoen avsløres også hvis du taster inn http://23.253.120.81 i din nettleser, som tar deg til en fiksjonelle New York Bulletin, den nye arbeidsgiveren til Karen Page (Deborah Ann Woll), som også blir å se i Marvel’s The Defenders. Nederst på siden vil du se beskjeden “Watch Marvel’s The Defenders All Episodes Streaming Only on Netflix August 18.”

I Marvel’s The Defenders følger vi Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) og Iron Fist (Finn Jones). En kvartett med enestående helter med et felles mål – å redde New York City. Dette er historien om fire einstøinger tynget av hver sine personlinge utfordringer, som innser at de faktisk kanskje er sterkere når de går sammen.

Serien introduserer også Alexandra (spilt av Sigourney Weaver), som blir seriens hovedskurk. Lite er kjent om karakteren annet enn at Alexandra er beskrevet som en mektig kraft i New York City.

I tillegg returnerer et haug av kjente fjes fra Marvel-seriene til Netflix i Marvel’s The Defenders. Både Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Rachael Taylor (Trish Walker), Simone Missick (Misty Knight), Jessica Henwick (Colleen Wing), Scott Glenn (Stick), Eka Darville (Malcolm Ducass), og Rosario Dawson (Claire Tempel) er annonsert til å returnere.

Annonse

Colleen Wing (Jessica Henwick) og Danny Rand (Finn Jones) er tilbake i Marvel’s The Defenders. Foto: Netflix

I relevante nyheter er det også blitt kjent at produksjonen av sesong 2 av Marvel’s Jessica Jones har startet i New York City, nå som Marvel’s The Defenders er ferdig innspilt. Sesong 2 forventes med det å ha premiere tidlig i 2018.