HBO Nordic sikrer seg The Handmaid’s Tale

Del nyheten

HBO Nordic har sikret seg rettighetene til den kommende storsatsingen fra Hulu.

The Handmaid’s Tale er en av vårens mest lovende nye serier, og nå er det kjent at HBO Nordic vil få rettighetene til å sende serien her hjemme.

Serien med Emmy-nominerte Elisabeth Moss (Mad Men, Top of The Lake) i hovedrollen er basert på boka fra Margaret Atwood med samme navn.

https://www.youtube.com/watch?v=PJTonrzXTJs

The Handmaid’s Tale handler om tjenerinnen Offred (Moss) som forsøker å overleve den mannsdominerte republikken Gilead – et totalitært regime i det som en gang var USA, hvor kvinner har blitt fratatt sine personlige rettigheter.

I denne dystopiske verdenen er Offred en av de få gjenværende kvinnene av fertil alder, og tvinges til seksuell slaveri som et siste desperat forsøk på å befolke verden. Offred går fra en ulykkelig situasjon til den neste i håp om å overleve og finne datteren som ble tatt fra henne.

I øvrige roller finner vi også Samira Wiley (Orange is The New Black), Joseph Fiennes (American Horror Story), Yvonne Strahovski (Chuck, 24: Live Another Day), Ann Dowd (The Leftovers), Max Minghella (The Mindy Project), O. T. Fagbenle (Looking), Alexis Bledel (Gilmore Girls) og Madeline Brewer (Orange is The New Black).

Alexis Bledel har rollen som Ofglen i The Handmaid’s Tale. Foto: Hulu

Bruce Miller (The 100) står bak Hulu-serien, som også har Fargo-produsenten Warren Littlefield om bord. Reed Morano (Meadowland) regisserer de 3 første episodene.

De 3 første episodene gjøres tilgjengelig på premieredagen 26. april, etterfulgt av en ny episode hver uke etter.

 

Annonse