True Detective kan være på vei tilbake for en tredje sesong med hjelp fra Deadwood-skaper David Milch.

Entertaiment Weekly melderat Milch vil være involvert i utviklingen av en potensiell sesong 3 av HBO-serien. 

Hvor betydelig rolle han vil ha er usikkert, men tidligere har serieskaper Nic Pizzolatto skrevet alle episodene alene. Det nevnes at Pizzolatto skal selv skrive manus til minst 2-3 av de første episodene.

Det er også åpenbart at Milch sin bakgrunn som manusforfatter vil være viktig, og det kan være en mulighet for at han kan være sjefprodusent sammen med Pizzolatto.

Annonse

En tredje sesong er ikke sikkert enda, men dette er første tegnet på lenge at HBO har vist for en mulig fortsettelse av serien som startet i 2014 med Matthew McConaughey og Woody Harrelson i hovedrollene.

Rust Cohle og Martin Hart var de to hovedkarakterene i sesong 1 av True Detective. Foto: HBO

Dette kan også sees på som en mulighet for at Milch gjør dette for få Deadwood-filmen tilbake på sporet på HBO, og mulig samtidig vente på at Ian McShane blir tilgjengelig igjen etter den kommende TV-serien American Gods, som Entertaiment Weekly legger til i sin artikkel legger til at McShane er signert for i to år.

Milch er også kjent for å ha vært med å skape politiserien NYPD Blue, og har stått bak de to kortvarige HBO-dramaseriene Luck og John from Cincinnati.

Vi har uansett troen på dette om det skulle bli noe av. Milch har stått bak en av de beste politiseriene og beste westernseriene som er skapt. Det har også vært tydelig at Pizzolatto ikke alene kan stå bak manuset etter den andre sesongen, og det å bringe inn en veteran som Milch kan være medisinen serien trenger.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here