Se den første teaseren til Netflix-serien Mindhunter

Del nyheten

En ny True Detective? David Fincher-serien Mindhunter kommer denne høsten på Netflix.

Netflix har endelig sluppet den første traileren til Mindhunter. Serien ser utvilsomt ut som noe som tirrer interessen til fans av av True Detective og filmer som Se7en.

Handlingen foregår i 1979 og handler om de to FBI-agentene Bill Tench (Holt McCallany, Fight Club) og Holden Ford (Jonathan Groff, Looking) som sammen med psykologen Wendy (Anna Torv, Fringe) intervjuer seriemordere i håp om løse pågående drapsgåter.

Serien er basert på boka Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit, som tok et dypdykk i noen av sakene de to FBI-agenten og bokforfatterne Mark Olshaker og John E. Douglas etterforsket. Sakene inkluderte en mann som jaktet på prostituerte i Alaska, barnemorderen i Atlanta, og «Green River killer» i Seattle.

De to hovedkarakterene er basert på Olshaker og Douglas. Groff sin karakter er basert på Douglas, og McCallany sin karakter er basert på Olshaker.

Serien produseres av filmregissøren David Fincher (Fight Club, Se7en) som regisserer også første episode. Dette er hans andre TV-serie han regisserer for Netflix etter House of Cards, som han også produserer.

Asif Kapadia (Senna), Andrew Douglas og danske Tobias Lindholm (A War, Borgen) regisserer også episoder av serien.

Med som produsent er også Oscar-vinner Charlize Theron, som også produserer den kommende Netflix-komiserien Girlboss. 

Mindhunter får premiere på Netflix i oktober. Eksakt dato er i skrivende stund ikke kjent. 

Annonse