Tom Hardy-serien Taboo vil forsette utover sin første sesong. Det kan Hardy nå avsløre.

Etter å ha blitt annonsert først som en miniserie ser det ut som Taboo vil forsette i flere sesonger til.

Til våre svenske kolleger i MovieZine, som intervjuet Hardy nylig, kunne serieskaper, produsent og skuespilleren for serien avsløre at det planlegges flere sesonger av BBC-serien. Det kan bli opptil 7 sesonger.

Ettersom Taboo ligger på rundt 5 millioner seere per episode på BBC One har serien levert gode seertall for å være en ny serie. Om dette er seertall som forsetter å vokse for hver sesong, slik som Luther og Sherlock, vil det utvilsomt være interesse fra kanalen å forsette å gi serien grønt lys på hovedkanalen.

Annonse

Et annet alternativ kan også være at BBC flytter serien til BBC Two, hvor Peaky Blinders allerede er en suksess med mindre seertall.

Her hjemme i Skandinavia og Norge er Taboo tilgjengelig på HBO Nordic.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here