Hovedrolleinnehaveren og to andre skuespillere for den potensielle Sons of Anarchy spin-off serien Mayans MC er nå klar.

Deadline melder at JD Pardo (Revolution, East Los High) er klar for hovedrollen i Mayans MC. Med er også Edwars James Olmos (Battlestar Galactica), John Ortiz (Luck, Fast And Furios-filmene) og Clayton Cardenas (American Crime).

MC-dramaet er satt til kjølevannet av Sons of Anarchy, og omhandler Mayan MC-klubben Santo Padre på grensa mellom California og Mexico, og fokuserer på problemene til Ezekiel «EZ» Reyes (Pardo), en såkalt «prospect» (et medlem med en lav rang i klubben).

EZ er den talentfulle sønnen av en stolt latin-amerikansk familie, som fikk sin amerikanske drøm ødelagt av vold utført av et meksikansk kartell. Hans trang for hevn styrer ham mot et liv han aldri ønsket og aldri kan unnslippe.

Ortiz vil ha den sentrale birollen som Esai “Taino” Osorio, presidenten til Mayans MC i Santo Padre. Esai var født i The Bronx i New York City før han ble sendt til Oakland for å bo med sin fetter, Marcus Alvarez (spilt av Emilio Rivera i alle sesongene av Sons of Anarchy), som er skaperen og den nasjonale presidenten til Mayans MC. Akkurat som sin fetter er Esai like smart som han er dødelig.

Annonse

John Ortizfra Luck er klar for rollen som president for en MC-klubb i Mayans MC. Foto: HBO

Cardenas vil spille Angel Reyes, EZ sin bror. Han er et fullverdig medlem av Mayans MC i Santo Padre. Han lever med byrden av å være den «mindre sønnen» i hans stolte familie som elsker få og stoler på enda færre.

Fra tidligere vet vi at Olmos vil spille EZ og Angel sin far; Felipe Reyes. Karakteren er beskrevet som en tidligere sterk meksikansk patriark. Preget av konflikter og hardt arbeid, sliter Felipe med å holde fortiden gjemt når sønnene nå forsøker å lede et lovlydig liv.

I første runde er Mayans MC bare en pilotepisode fra Sons of Anarchy-skaper Kurt Sutter og regissør Elgin James (Lowriders). Skulle FX, som er kanalen bak Sons of Anarchy og dette prosjektet, være interessert i den potensielle serien kan det være mulighet for at Mayans MC får premiere i slutten av året. 

Med spesielt Olmos og Ortiz i sentrale biroller blir det spennende å se hvordan dette blir. En utforskning av biker-miljøet igjennom latin-amerikanske karakterer blir et godt avvik fra normen.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer