I april er Fargo tilbake på HBO Nordic med en helt ny sesong.

Den kritikerroste Noah Hawley-serien, basert på filmen med samme navn fra Coen-brødrene, er snart tilbake.

I sesong 3 er handlingen satt til 2010 og handler blant annet om tvillingene Emmit og Ray (begge spilt av Ewan McGregor). Emmit beskrives som en kjekk, selvskapt eiendomsmogul og familiemann, som ser seg selv som en amerikansk suksesshistorie. Hans bror Ray har en litt mer alvorlig historie. Tynnhåret og overvektig, Ray er typen som nådde toppen på Videregående. Nå jobber han med å følge opp mennesker ute på prøveløslatelse.

Carrie Coon (The Leftovers) spiller Gloria Burgle, hun beskrives som en praktisk anlagt person som tar fram brannslokningsapparatet når baconet brenner og alle andre får panikk. Gloria er sjefen for politiet i Eden Valley i Minnesota som nylig gikk gjennom en skilsmisse.

Ewan McGregor skal spille tvillinger i sesong 3 av Fargo. Foto: SF Norge/Lionsgate

Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) spiller Nikki Swago, beskrevet som listig og tiltrekkende. Hun har en lidenskap for konkurranse. Nikki, som også er kjæresten til Ray, er en kvinne med en plan, med fokus på å alltid være minst ett trekk foran sine motstandere.

David Thewlis (Harry Potter) spiller V.M. Vargas, beskrevet som en mystisk einstøing og ekte kapitalist som har sjefer som planlegger å bli partnere med Emmit, uansett om «Parking Lot King» liker det eller ikke.

The Leftovers-stjerna Carrie Coon blir å se i sesong 3 av Fargo. Foto: HBO

I tillegg vil også komikeren Jim Gaffigan (The Jim Gaffigan Show), Michael Sthulbarg (Boardwalk Empire), Scott McNairy (Halt And Catch Fire), Hamish Linklater (The Newsroom), Shea Whigham (Boardwalk Empire), Thomas Mann (Me And Earl And The Dying Girl), Karan Soni (Blunt Talk) og Fred Melamed (Lady Dynamite) være med denne sesongen.

Sesong 3 får premiere i USA på FX Networks 19. april, mens her hjemme vil den få premiere 20. april på HBO Nordic.

Annonse

FX har også sendt den første teaseren som du kan se nedenfor.

https://www.youtube.com/watch?v=QHLxBrHtSTQ

 

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!