Iwan Rheon som Ramsay Bolton – foto Helen Sloan/HBO

Game of Thrones-stjerna Iwan Rheon er klar for en av rollene i TV-serien om Marvel sin mest kjente kongefamilie.

Marvel’s Inhumans som, ved siden av Marvel, blir det første samarbeidet mellom IMAX og ABC. Der blir vi kjent med gruppen Inhumans. Disse er en forhistorisk gruppe mennesker som er mutert av Terrigen Mists, et stoff produsert dypt under Inhuman hjemstedet Attilan, som befinner seg i det oksygen-rike blå området på månen.

Medusa, Black Bolt, Crystal og Lockjaw er del av de sentrale karakteren i Inhumans. Foto: Marvel

I tegneseriene er Black Bolt og hans familie en litt uvanlig gjeng, hvor de har alliert seg med andre superheltgrupper som Avengers og Fantastic Four. Black Bolt selv er så mektig at hans stemme kan kollapse fjell, og han er et viktig medlem at den hemmelige gruppa Illuminati.

Andre familiemedlemmer består av hans kone Medusa, svigerinnen Crystal, karate-dyktige Karnak, Lockjaw (en teleporterende hund), og Black Bolt sin onde og smarte bror Maximus. Rheon er annonsert av Marvel til å spille sistnevnte i TV-serien som fokuserer på kongefamilien.

Maximus er i Marvel’s Inhumans beskrevet som en smart og sjarmerende Inhuman som er meget dedikert til å tjene folket av Attilan, spesielt hans bror og kongen – selv om han huser en intens lyst på gå med kronen til hans bror.

Maximus i tegneserieform. Foto: Marvel

Det er Scott Buck (Dexter, Six Feet Under) som vil være sjefprodusent for serien, som vil være hans andre Marvel-serie som sjefprodusent etter Marvel’s Iron Fist neste måned på Netflix. Roel Reine regisserer de to første episodene som er spesiallaget for IMAX, og vil ha premiere først på kinoer i USA denne sommeren før de to episodene blir sendt på amerikanske ABC som vil sende serien på TV. 

Rheon som er best kjent for rollen som Ramsay Bolton på Game of Thrones. Han hadde også en av hovedrollene i den britiske serien Misfits, og spilte i komiserien Vicious.

Det blir spennende å se resultatet av TV-serien som sies å ha et litt større budsjett enn hva eksempelvis Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. allerede har på ABC. Det blir også interessant å se hvordan Marvel’s Inhumans er tilknyttet sistnevnte, ettersom serien har allerede introduserte andre Inhumans-karakterer.  

Annonse

Marvel’s Inhumans er ikke annonsert for en norsk kanal eller streamingtjeneste. Vi oppdaterer når vi får vite noe mer om det.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer