MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D. - "Love in the Time of Hydra" - Coulson and his team are still reeling from a shocking revelation that leaves the team fractured as they must decide what to do with one of their own. Meanwhile, Bobbi and Mack reveal their true allegiance to Hunter, while elsewhere, Ward and Agent 33 embark on a personal mission, on "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.," TUESDAY, MARCH 24 (9:00-10:00 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/Kelsey McNeal) EDWARD JAMES OLMOS

Edward James Olmos vil ha en sentral rolle i Mayans MC, den potensielle spin-off serien til Sons of Anarchy.

Etter å ha fått grønt lys til å produsere en episode av Mayans MC er produksjonen nå godt i gang. Nå er det kjent at Olmos er klar for en sentral rolle i den potensielle TV-serien.

Handlingen vil være satt etter hendelsene i Sons of Anarchy. Serien følger problemene til EZ Reyes, en Mayans MC-«prospekt» i en klubb nær grensen mellom California og Mexico i USA.

Olmos vil ha en birolle i serien som EZ sin far, Felipe Reyes. Karakteren er beskrevet som en tidligere sterk meksikansk patriark. Preget av konflikter og hardt arbeid, sliter Felipe nå med å holde fortiden gjemt når sønnene forsøkes å ledes til et lovlydig liv.

Det er Sons of Anarchy-skaper Kurt Sutter som har skapt den potensielle serien med Elgin James (Lowriders, Little Birds).

Dette blir den første faste TV-rollen til Olmos siden Battlestar Galactica. Olmos, som også er kjent for TV-serien Miami Vice og filmen Blade Runner, har de siste årene gjestespilt på TV-serier som Dexter og Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. i flere episoder.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer