Edward James Olmos er klar for spin-off til Sons of Anarchy

Del nyheten

Edward James Olmos vil ha en sentral rolle i Mayans MC, den potensielle spin-off serien til Sons of Anarchy.

Etter å ha fått grønt lys til å produsere en episode av Mayans MC er produksjonen nå godt i gang. Nå er det kjent at Olmos er klar for en sentral rolle i den potensielle TV-serien.

Handlingen vil være satt etter hendelsene i Sons of Anarchy. Serien følger problemene til EZ Reyes, en Mayans MC-«prospekt» i en klubb nær grensen mellom California og Mexico i USA.

Olmos vil ha en birolle i serien som EZ sin far, Felipe Reyes. Karakteren er beskrevet som en tidligere sterk meksikansk patriark. Preget av konflikter og hardt arbeid, sliter Felipe nå med å holde fortiden gjemt når sønnene forsøkes å ledes til et lovlydig liv.

Det er Sons of Anarchy-skaper Kurt Sutter som har skapt den potensielle serien med Elgin James (Lowriders, Little Birds).

Dette blir den første faste TV-rollen til Olmos siden Battlestar Galactica. Olmos, som også er kjent for TV-serien Miami Vice og filmen Blade Runner, har de siste årene gjestespilt på TV-serier som Dexter og Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. i flere episoder.

Annonse
X
X