Nå er det klart at Oscar-nominerte Annette Bening er klar for andre sesong av American Crime Story.

Nok en filmstjerne er klar for TV-skjermen. Annette Bening, Oscar-nominert for filmene som American Beauty, Being Julia, The Kids Are Alright og The Grifters, er den første skuespiller klar for andre sesong av antologi-serien American Crime Story fra Ryan Murphy, Nina Jacobson og Brad Simpson.

Katrina: American Crime Story vil fortelle historien om Amerikas respons til orkanen Katrina. Ifølge Deadline vil serien denne gangen utforske forsømmelsen og misforholdet som fulgte etter stormen traff land i august 2005, noe som resulterte i tidens mest kostbare naturkatastrofe i amerikansk historie.

Bening vil spille guvernøren Kathleen Blanco av Louisiana under og etter ødeleggelsene til orkanen Katrina. Blanco fikk mye kritikk for hennes beslutninger som guvernør, men senere ble mer av kritikken rettet mot Federal Emergency Management Agency som valgte å fokusere mer penger og ressurser på anti-terrorisme framfor å beskytte staten fra naturkatastrofer.

Bening, som er aktuell med filmen 20th Century Women på kino i mars her hjemme, har tidligere blitt Emmy-nominert for TV-filmen Mrs. Harris i 2006. Hun har også gjestespilt som seg selv på The Sopranos.

Katrina: American Crime Story får premiere i 2018. The People v. O. J. Simpson: American Crime Story er tilgjengelig på Netflix fra 15. februar.

Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Stein
Stein
3 år siden

«The People v. O. J. Simpson: American Crime Story er tilgjengelig på Netflix.»

Hmm, har dere en annen Netflix enn hva jeg har, for den er ikke tilgjengelig på min ennå…