The CW fornyer syv serier

The CW fornyer syv serier. The Flash, Arrow, Crazy Ex-Girlfriend, Jane The Virgin, Supernatural, Legends Of Tomorrow og Supergirl får alle nok en sesong. 

Det er ikke særlig overraskende at amerikanske The CW fornyer seriene. Av de er The Flash det store trekkplasteret og en av verdens mest sette serier, om vi skal tro ulike analysebyrå. Supernatural er den store veteranserien som nå får en 13. sesong.

Annonse

Samtlige serier er tilgjengelig her hjemme, men er spredt utover ulike kanaler og strømmetjenester. Du kan klikke på serienavnene for å sjekke ut hvor du kan se de.

The CW fornyer syv serier
Supernatural får en 13. sesong.

Nettverket har alt kunngjort at Reign og The Vampire Diaries avsluttes.

De har også populære serier som The 100, iZombie og The Originals, hvor førstnevnte er tilbake i vår med ny sesong (og ventes å bli fornyet, med mindre noe uforutsett skulle skje). The CW har hatt stor suksess de siste årene ved å fokusere mer på actionserier med en god dose drama rettet mot tenåringer og unge voksne.

Senere nå i janaur premierer også deres nye serie Riverdale, som vil bli tilgjengelig kort tid etter på Netflix.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter