The Affair er fornyet. Dette avslørte amerikanske Showtime under presse-eventet Television Critics Associaton. 

TV-serien er i skrivende stund midt i tredje sesong, som sendes med ferske episoder på HBO Nordic. I USA har seertallene ikke vært allverdens, i tillegg har tidligere uttalelser fra serieskaper Sarah Treem blitt tolket som at historien var ment for tre sesonger. Derfor er nyheten om en fjerde sesong litt overraskende.

The Affair har fått gjennomgående positive omtaler i alle sesonger. Dens Rashomon-inspirerte fortellerstil anses som et særegent og friskt pust blant alle TV-serier. Dramaserien utforsker ulike rollefigurers perspektiv i en historie som innbefatter et drapsmysterium og et utenomekteskapelig forhold.

Seriens skuespillere har opplevd positiv respons, hvor Dominic West (The Wire), Ruth Wilson (Luther) , Maura Tierney (NewsRadio) og Joshua Jackson (Dawsons Creek og Fringe) alle har blitt nominert til ulike priser. Serien vant Golden Globe for beste drama i sesong 1, mens Wilson og Tierney begge har vunnet pris for sin skuespillerprestasjon.

Annonse

Showtime har fra før serier som Homeland og Shameless. De kommer senere i år også med Twin Peaks.

Om du er nysgjerrig på status til dine favorittserier kan du søke de opp i vårt seriesøk.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here