Serievåren 2017: 12 returnerende serier vi gleder oss til

Annonse

Vi har alt dekket hvilke nye serier vi ser frem til, her vier vi tiden til historiene som alt er godt i gang. 

Her er et dusin serier vi ser frem til, en liste som fort kunne blitt enda lenger da det begynner å bli nærmest latterlig mange gode og fengende serier.

Serier som Game of Thrones, Mr. Robot og American Crime Story er ikke tilbake i vår, i tilfelle du lurer på hvorfor de mangler. Det gjør egentlig ikke så mye, for sjekk ut alt som frister. Her er 12 av seriene vi ser mest frem til.

The Leftovers

Den tredje sesongen vil hovedsakelig finne sted i Australia, hvor Kevin (Justin Theorux), Nora (Carrie Coon) og resten av Garvey-klanen drar for å møte Kevin sin far Kevin Garvey, Sr. (Scott Glenn, Marvel’s Daredevil).

En av de beste TV-seriene de siste årene returnerer for tredje og siste sesong. The Leftovers har etter hvert utviklet seg til å bli en av HBOs mest imponerende serier siden The Sopranos og The Wire tok slutt. Den kan minne om en kombinasjon av Twin Peaks og In Treatment. Vi håper den undervurderte serien får en sterk avslutning, og kanskje også litt mer oppmerksomhet.

Sesong 3 av The Leftovers får premiere i april på HBO Nordic.

Fargo

Tredje sesong er satt til 2010 og følger blant annet tvillingene Emmit og Ray Stussy (Ewan McGregor), sheriffen Gloria Burgle (Carrie Coon, The Leftovers) og Nikki Swango (Mary Elizabeth Winstead, 10 Cloverfield Lane) som er ute på prøveløslatelse.

Årets sesong kan skilte med en fenomenal rollebesetning, med flere andre kjente fjes som Boardwalk Empire-veteranene Michael Stuhlbarg, Shea Whigham og Scoot McNairy (Halt And Catch Fire) som noen av flere vi gleder oss til å se. Noah Hawley er fremdeles ansvarlig for serien,  vi er spente å se hva han vil varte opp med etter de to knallgode foregående sesongene.

Sesong 3 av Fargo får premiere i april eller mai på HBO Nordic.

The Americans

Sesong 4 viste at KGB-spionene Phillip (Matthew Rhys) og Elizabeth (Keri Russell) ble enda tettere knytter og vi så deres datter Paige (Holly Taylor) bli mer vandt til sin nye hverdag.

Etter 4 sesonger, hvor hver sesong overgikk den foregående, er det umulig å ikke nevne serien i en liste som dette Det var mye som skjedde i sesong 4 med flere karakterer, og det blir spennende å se hva som skjer nå som serien nærmer seg avslutning i 2018.

Sesong 5 av The Americans har premiere 7. mars i USA på FX Networks, og blir tilgjengelig via amerikanske iTunes. Tidligere sesonger sendes på TV6 og er tilgjengelig på Netflix.

Better Call Saul

Sesong 2 avsluttet med mye å spille videre på nå i tredje sesong, fra samarbeidet mellom Jimmy og Kim til hvem som advarte Mike i ørkenen.

Sesong 2 av Breaking Bad-spinoffen forbedret serien på flere punkter, spesielt karaktergalleriet hvor flere enn de allerede nydelig etablerte karakterene som Jimmy (Bob Odenkirk), Mike (Jonathan Banks) og Chuck (Michael McKean). Nå fikk også Kim (Rhea Sheaborn) anledning til å skinne. Med en Breaking Bad-favoritt tilbake er vi spent på å se Better Call Saul forsette historien samtidig som den makter å skille seg ut fra moderserien.

2017tir11apr00:01PremiereBetter Call Saul sesong 3Netflix00:01 Sjanger:Drama,Spenning

Twin Peaks

25 år er gått siden serien tok slutt første gangen. Det er snakk om litt av en retur! Nå er også serieskaper David Lynch tilbake bak roret, etter at han forlot serien i sesong 2.

De fleste av originalskuespillerne er tilbake i en sesong som lover at drapet på Laura Palmer nok en gang blir en viktig brikke. Utover det er det meste gjemt i mystikk, i god Twin Peaks-stil.

Serien var i sin tid nyskapende og har satt sine spor i et utall storserier. Har den noe nytt å by på? Vil den kunne hevde seg 25 år senere? Vi både gleder og gruer oss til sesongen, som vil bestå av 18 episoder.

Veep

Sesong 6 forsetter historien om Selina Meyers som både er eks-visepresident og eks-president av USA.

David Mandel, som tok over Armando Iannucci-serien forrige sesong, viste at han var rett mann til å ta over. Komiserien fra HBO har vært en av de skarpeste og beste seriene innen satire og komikk. Ofte har serien også vært skremmende realistisk, nå vil serien få enda hardere konkurranse fra virkeligheten med Donald Trump som president i USA.

Veep forventes å ha premiere denne våren på HBO Nordic.

Silicon Valley

Richard og gjengen har endelig kontroll over Pied Piper. Hva blir det neste for dem? Og hva blir neste for Gavin Belson?

Spesielt siste halvdelen av tredje sesong var noe av det beste serien. Vi er spente på å se hva fjerde sesong har å by på når status quo er endret for flere av karakterene. Serien har levert mye bra på både komikk og satire. For sesongen er det også ryktet om at teknologi-kjendisen Elon Musk skal dukke opp.

Silicon Valley forventes å ha premiere denne våren på HBO Nordic.

Black Sails

Black Sails Sesong 4. Foto: HBO Nordic

Sjørøverserien har hatt litt av en ferd. Fra en første sesong som var av den skuffende sorten, til å få bedre grep på historien og rollefigurene i andre sesong. i tredje overgikk den det meste og befestet seg som en av de beste actionseriene du kan finne på en strømmetjeneste nær deg.

Karaktergalleriet kan nå skilte med så mye dybde og kontrast, vi entrer nå den delen av historien hvor det fleste sjørøverne vil møte sitt skjebne, mens Long John Silver for alvor blir mannen som selv Kaptein Flint frykter.

Fjerde sesong blir seriens siste og forventningene er skyhøye. Vil den klare å følge opp, kanskje bli enda bedre?

Sense8

I sesong 2 forsetter sagaen om «Sensatene» Capheus, Kala, Lito, Nomi, Riley, Sun, Will og Wolfgang, som må finne en måte å leve med, forstå og beskytte hverandre mot alle odds.

Netflix-serien var tidvis fantastisk i sesong 1, som gjorde opp for ujevnhetene (spesielt i seriens første episode). Da ting begynte å bli mer logisk i all sin absurditet og forente karakterene begynte den å vise mer hva den var godt for. Vi håper sesong 2 forsetter dette med en enda jevnere sesong, samtidig som den forsetter å grave videre ned i mytologien til serien fra Babylon 5-skaper J. Michael Straczynski og The Matrix-skaperne Lilly og Lana Wachowski.

Homeland

Homeland sesong 6 trailer

Showtime-flaggskipet var fraværende på skjermen i 2016, men er nå tilbake med en sesong satt i New York. Vi har alt tatt en sniktitt på de to første episodene og det lover godt.

Homeland våger å fornye seg og selv om den nok aldri når den paranoide nerven og spenningen fra første sesong, håper vi den fortsetter å bli en spennende samfunnskommentar.

1993

Detaljene om 1993 er knappe, men dette var et år som var med å forandre Italia sin politikk på betydelig vis, og det var året før Silvio Berlusconi ble statsminister.

Sesong 2 av den italienske serien (som startet med tittelen 1992) forsetter historien om politiske landskapet i Italia på 90-tallet. Nå satt til 1993. Serien var på sitt beste en solid blanding av House of Cards og The West Wing, med en god måte å vise fram hvordan politikken både koblet sammen og endret livet til ulike klasser i samfunnet.

1993 har premiere denne våren på HBO Nordic.

Hap And Leonard

Sesong 2 av Hap And Leonard forsetter historien om de to kameratene Hap og Leonard med hver sin kompliserte fortid i østre Texas på 80-tallet.

Dette er nok serien vi håper blir forbedret mye i sin andre sesong. Første sesong var helt ok, men med tanke på en serie ledet av skuespillere som James Purefoy (Hap) og Michael K. Williams (Leonard) skuffet den noe med en duo som er så karismatisk og herlig. Men med et mulig litt mer spennende materiale i sesong 2 dratt fra boka «Mucho Mojo» som spiller videre på hva vi så i det siste øyeblikket av sesong 1. Om traileren er noen indikasjon kan dette bli en artig.

Hap and Leonard forventes å ha premiere i mars på TV 2 Sumo og C More.

Hvilke serier gleder du deg til vender tilbake i vår? Gi oss gjerne en lyd i kommentarfeltet. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X