Se de første bildene av Marvel’s The Defenders

Del nyheten

Se de første bildene av Netflix-miniserien som forener Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist mot en felles fiende.

Netflix har kunnet slippe de første bildene av miniserien Marvel’s The Defenders som får premiere denne sommeren.

Marvel’s The Defenders følger Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) og Iron Fist (Finn Jones). En kvartett med enestående helter med et felles mål – å redde New York City. Dette er historien om fire einstøinger tynget av hver sine personlinge utfordringer, som innser at de faktisk kanskje er sterkere når de går sammen.

Serien introduserer også Alexandra (spilt av Sigourney Weaver), som blir seriens hovedskurk. Lite er kjent om karakteren annet enn at Alexandra er beskrevet som en mektig kraft i New York City.

I tillegg returnerer et haug av kjente fjes fra Marvel-seriene til Netflix i Marvel’s The Defenders. Både Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Rachael Taylor (Trish Walker), Simone Missick (Misty Knight), Jessica Henwick (Colleen Wing), Scott Glenn (Stick), Eka Darville (Malcolm Ducass), og Rosario Dawson (Claire Tempel) er annonsert til å returnere.

Med Marvel’s The Defenders denne sommeren forventes det at Marvel’s The Punisher med Jon Bernthal tilbake i rollen som Frank Castle/The Punisher vil få premiere denne høsten. Før dette har Marvel’s Iron Fist premiere i mars.

2017fre17mar00:00PremiereMarvel's Iron Fist sesong 1Netflix00:00 Sjanger:Action,Drama

Annonse
X
X