Netflix har nå annonsert premieredatoene for den nye serien 13 Reasons Why og sesong 2 av Love.

Først ut av de to seriene som får premiere i mars er Love. Netflix-serien fra Paul Rust, Lesley Arfin, og Judd Apatow hadde premiere tidlig i 2016.

Sesong 2 forsetter historien om Mickey (Gillian Jacobs, Community) og Gus (Rust). I sesong 2 blir de to nødt til å forplikte seg og alt som følger med i det de forsøker å få orden på sitt kaotiske liv.

Teaseren viser også at Bobby Lee (MadTV), Rich Sommer (Mad Men) og Iris Apatow (This is 40) vender tilbake. En av de nye gjesteskuespillerne er David Spade som spiller faren til Arya (Apatow).

Annonse

Sesong 2 av Love får premiere fredag 10. mars på Netflix.

H:iH:iH:i - H:i

Ny serie kommer i mars

Netlix annonsert også premieredatoen for 13 Reasons Why. Serien er basert på Jay Asher-boka med samme navn, med Tony Awards og Pulitzer Pris-vinner Brian Yorkey i spissen sammen med Diana Son (American Crime). Oscar-vinner Tom McCarthy (Spotlight) bidrar også på regien for de to første episodene.

13 Reasons Why handler om Clay (Dylan Minnette, Awake), som må gjennom en emosjonell natt når han får en skoeske fylt med kassetter fra Hannah (Katherine Langford). Hannah var jenta han var forelsket i, som nå har tatt selvmord. På kassettene har Hannah gitt instrukser. De 12 kassettene skal fordeles mellom 12 andre studenter, hvor hun forklarer hvordan de spilte en rolle i hennes selvmord.

I øvrige roller finner vi også skuespillere som Brandon Flynn (Braindead), Kevin Druid (Louder Than Bombs), Christian Navarro (Vinyl), Alisha Boe (Ray Donovan), Miles Heizer (Parenthood), Derek Luke (The Americans), Kate Walsh (Fargo), Amy Hargreaves (Homeland) og Brian d’Arcy James (Spotlight).

2017fre31mar00:0123:50Premiere13 Reasons Why sesong 1Netflix00:01 - 23:50 Sjanger:Drama

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer