Annonse

Benedict Cumberbatch er bekreftet til den tredje Thor-filmen Thor: Ragnarok. Samtidig fortsetter spekulasjonene om at Tom Hiddleston spiller den tredje Holmes-broren i TV-serien Sherlock. 

Obs! Mindre spoiler for sesongstarten til Sherlock sesong 4. 

Det er rollen som Doctor Strange skuespilleren fra Sherlock skal gjenta i Thor: Ragnarok. Cumberbatch spilte først magikeren i 2016-superheltfilmen Doctor Strange.

Thor, Hulk og Doctor Strange

I Thor: Ragnarok er også Mark Ruffalo med som Hulk og Tom Hiddleston gjentar suksessrollen som Loke, en han spilte i de foregående Thor-filmene i tillegg til i The Avengers. Nå kan det være Hiddleston og Cumberbatch også vil spille sammen i Sherlock.

Benedict Cumberbatch til Thor: Ragnarok. Og er Tom Hiddleston klar for Sherlock?
Benedict Cumberbatch i Doctor Strange

I rollen som Thor finner vi nok en gang Chris Hemsworth. Filmen, som avslutter Thor-trilogien, vil ventelig forklare hvor Hulk og Thor har oppholdt seg siden den storslåtte filmen Avengers: Age Of Utlron, hvor vi så de sist. De to superheltene var begge fraværende i 2016-filmen Captain America: Civil War, som bragte sammen stort sett alle superheltene fra de mange Marvel-filmene.

Annonse

I Thor: Ragnarok blir historien tatt ut i verdensrommet, hvor blant annet en planet kjent fra tegneseriebladet «Planet Hulk» skal være en fremtredende lokasjon. I originalhistorien var det en planet Hulk ble bannlyst til av The Avengers, hvor han endte opp som gladiator i kamp mot en rekke av universets mektigste. Deriblant Thor.

Hiddleston til Sherlock?

Sherlock var tilbake med fjerde sesong 2. januar i en episode som hadde et vagt hint til den tredje broren i Holmes-søskenflokken. En scene som nok en gang har blåst liv i spekulasjonene om at Hiddleston er tiltenkt rollen.

Hiddleston i en scene med Chris Hemsworth (Thor)

Et bilde fra San Diego Comic Con i juli 2016 fra serieskaper Mark Gatiss fikk flere til å spekulere i om Tom Hiddleston ville innta rollen som «Sherrinford», som Mycroft brukte om «den andre» i en samtale med Sherlock Holmes i sesong tre. Som mange tolker dithen at han refererte til en tredje bror.

Nok et spor var i den første teaseren på 15 sekunder, hvor boken Henry V flyter rundt. Tom Hiddleston spilte Henry i en BBC2-serie.

Sherlock

I sesongåpningen til fjerde sesong ble Sherrinford nok en gang nevnt.

Om det viser seg at Tom Hiddleston ender opp i rollen eller det hele er fans som har gått litt vel amok med analyse, det får vi nok snart bekreftet.

Slike ville spekulasjoner er noe av sjarmen med Sherlock og det er ikke serieskaperne imot å bruke det hele som del av fortellingen. Blant annet de mange ville fan-teoriene om hvordan Sherlock overlevde sitt tilsynelatende selvmord ble del av det narrative på et bisarrt meta-nivå.

Benedict Cumberbatch har selv avstått fra å bekrefte eller avkrefte ryktene. Det han derimot har kommentert er mulighetene for Sherlock sesong 5, noe han både håper og tror blir en realitet.

Det som er sikkert er at de to vil være i samme film. Thor: Ragnarok kommer i november 2017. Ved siden av de to har Antony Hopkins, Mark Ruffalo og Chris Hemsworth fremtredende roller i filmen. 

Annonse