Atlanta og American Crime Story er ikke tilbake før i 2018

Annonse

To av fjorårets beste TV-serier er ikke tilbake fr i 2018. I tillegg er American Horror Story fornyet igjen av samme kanal.

Det kom flere nyheter fra FX Networks denne uka. En av de store var det faktum at 2 av de mest populære seriene deres ikke er tilbake før i 2018 med både American Crime Story og Atlanta som forrige helg vant Golden Globes-priser.

Komiserien Atlanta kommer ikke med ny sesong i 2017 grunnet timeplanen til seriens hovedrolleinnehaver og serieskaper Donald Glover, som også produserer, regisserer og skriver manus for komiserien som her hjemme går på Fox.

En av hovedgrunnene til at Glover vil være opptatt er på grunn av at han i fjor sikret seg en viktig birolle i den kommende Star Wars-filmen om Han Solo som ung, hvor han vil spille Lando Calrissian.

Det blir ikke noe American Crime Story i 2017. Foto: FX Networks

Årsaken til den lange pausen for American Crime Story forklares med at produsentene av serien ønsker mer tid til å få stand noe bedre materiale for den kommende andre sesongen, som vil sentrere seg om hva som skjedde i kjølevannet av orkanen Katrina i New Orleans i 2005.

Men for American Crime Story kom også nyheten om at sesong 3, som vil ta for seg drapet på den ikoniske motedesignerne Gianni Versace i 1997, hvor seriemorderen Andrew Cunanan stod bak. Serien går her hjemme på TV3, men seriens første sesong forventes å ha bli tilgjengelig til våren på Netflix.

American Horror Story forsetter til 2019

FX Networks ga også grønt lys til American Horror Story for 2 nye sesonger.

Sarah Paulson og Cuba Gooding Jr. i fjorårets sesong av American Horror Story. Foto: FX Networks

Dette kommer på toppen av at serien i oktober i fjor ble fornyet for en syvende sesong. Dette betyr at serien varer minst til 2019.

Serien som her hjemme går på Fox er tilbake til høsten med ny sesong, hvor også handlingen vil bli holdt hemmelig til sesongpremieren blir sendt på TV.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X