The Man In The High Castle sesong 2
The Man In The High Castle sesong 2

Amazon har valgt å fortsette med The Man in the High Castle. Sesong 3 er nå bekreftet.

Amazon ga i dag grønt lys for en tredje sesong av serien. Første sesong brøt strømmerekordene til Amazon og serien økte seertallene ytterligere i andre sesong. Ifølge Amazon endte serien i sesong 2 opp med å oppnå flere visninger enn samtlige andre Amazon-serier har prestert i sin åpningshelg.

Bosch-sjefen overtar roret

Eric Overmyer, med bakgrunn fra TV-serier som Bosch, The Wire og Treme, blir ny sjefprodusent for serien.

Overmyer fyller et tomrom etter at serieskaper og tidligere sjefprodusent Frank Spotnitz (The X-Files, Strike Back) brått forlot serien i midten av sesong 2, trolig etter en konflikt med Amazon. Resten av sesong 2 ble styrt av de resterende manusforfatterne og produsenten som tok over sesongen.

Bosch er en populær serie for Amazon, som her hjemme sendes på HBO Nordic. Seriens sjefprodusent får nå ansvaret for nok en Amazon-serie.

Det er usikkert hva dette betyr for Bosch som Overmyer har vært sjefprodusent for under samtlige sesonger. Ettersom sesong 3 av Bosch er ferdig innspilt kan det være en mulighet for at Overmyer har mulighet til å gjøre både den mulige fjerde sesongen av serien og den tredje sesongen av The Man in the High Castle. Bosch er også en populær serie på Amazon og det vil ikke overraske om tjenesten vil at Bosch skal få en fjerde sesong også.

Annonse

Tar for seg en verden hvor nazistene vant krigen

The Man in the High Castle er basert på den prisvinnende boka med samme navn fra Philip K. Dick. Serien utforsker hva som ville skjedd i USA om de Allierte tapte 2. verdenskrig.

Amazon bekrefter at det blir en tredje sesong av The Man in the High Castle
The Man In The High Castle viser en verden hvor nazistene vant 2. verdenskrig.

Mens Tyskland kontrollerer mye av østkysten og Japan vestkysten, er Rocky Mountans blitt en «nøytral sone» og et viktig sted for resistansen mot de to verdensmaktene, ledet av den mystiske personen som er kjent som «The Man in the High Castle».

TThe Man in the High Castle fikk god mottagelse av kritikerne i første sesong, men fikk hardere medfart i andre sesong.

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer