Serienytt kan avsløre at Tom Hardy-serien Taboo kommer til HBO Nordic i 2017.

Satt til 1814 følger den mørke dramaserien på 8 episoder Hardy i rollen som James Keziah Delany (Tom Hardy), en mann trodd å være død som returnerer hjem til London få eierskapet til farens shipping-imperium og bygge opp livet hans på nytt. Noe som ikke gleder alle som trodde han var død.

Miniserien kommer fra Peaky Blinders-skaper Steven Knight, Hardy og hans far Chips Hardy. Dette blir det tredje samarbeidet mellom Knight og Tom Hardy etter Locke og Peaky Blinders (hvor Hardy har gjestespilt).

I øvrige roller er blant annet Oona Chaplin (Game of Thrones), Michael Kelly (House of Cards), Jonathan Pryce (Game of Thrones), Franke Potente (The Bourne Identity), Mark Gatiss (Sherlock), David Hayman (London Spy) og Roger Ashton-Griffiths (Game of Thrones).

Annonse

Miniserien er allerede plukket opp flere andre steder rundt om i verden, og med som produsent er den amerikanske TV-kanalen FX Networks.

Miniserien har også to skandinaviske regissører. Danske Kristoffer Nyholm (Forbrydelsen) regisserer de 4 første episodene, mens de 4 resterende episodene av miniserien regisseres av svenske Anders Engström (Jordskott).

Tom Hardy-serien Taboo kommer til HBO NordicMiniserien får premiere i januar på HBO Nordic, men nøyaktig premieredato er ikke enda kjent. Miniserien har premiere 7. januar på BBC One og 10. januar på FX Networks i USA.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here