Se den nye traileren til den snart HBO Nordic-aktuelle Taboo med Tom Hardy i hovedrollen.

Julaften slapp BBC One den nye traileren til kommende miniserien på sin Youtube-kanal, som viser litt mer av hva serien har å by på.

Satt til 1814 følger den mørke dramaserien på 8 episoder Hardy i rollen som James Keziah Delany, en mann trodd å være død som returnerer hjem til London få eierskapet til farens shipping-imperium og bygge opp livet hans på nytt. Noe som ikke gleder alle som trodde han var død.

Annonse

Miniserien kommer fra Peaky Blinders-skaper Steven Knight, Hardy og hans far Chips Hardy. Dette blir det tredje samarbeidet mellom Knight og Tom Hardy etter Locke og Peaky Blinders (hvor Hardy har gjestespilt).

I øvrige roller er blant annet Oona Chaplin (Game of Thrones), Michael Kelly (House of Cards), Jonathan Pryce (Game of Thrones), Franke Potente (The Bourne Identity), Stephen Graham (Boardwalk Empire), Mark Gatiss (Sherlock), David Hayman (London Spy) og Roger Ashton-Griffiths (Game of Thrones).

Miniserien får premiere i januar på HBO Nordic, men nøyaktig premieredato er ikke enda kjent. Miniserien har premiere 7. januar på BBC One og 10. januar på FX Networks i USA

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here