Ryan Murphy-serien Feud til HBO Nordic

Del nyheten

Ryan Murphy-serien Feud til HBO Nordic. Den nye antologi-serien til American Horror Story og American Crime Story-skaperen kommer på tjenesten i 2017.

Feud har Jessica Lange og Susan Sarandon i hovedrollene handler første sesong av Fued om problemene mellom Joan Crawford (Lange) og Bette Davis (Sarandon) under produksjonen av 1962-filmen What Ever Happened to Baby Jane?.

Ryan Murphy-serien Feud til HBO Nordic
Jessica Lange og Susan Sarandon spiller to bitre uvenner i kommende Feud.

Konfliktene mellom de to var så stor at filmen endte opp med å bli en suksess som følger av den. Den kritikerroste filmen hevdes også å være grunnen til at karrieren og interessen rundt både Crawford og Davis ble vekket til live.

Med i serien er en rekke andre kjente skuespillere fra Hollywood på 60-tallet. Alfred Molina (Show Me A Hero) spiller regissør Robert Aldrich, Sarah Paulson (The People v. O.J.: American Crime Story) spiller skuespiller Geraldine Page, Stanley Tucci (The Lovley Bones) spiller Warner Bros-grunnlegger og studio-mogulen Jack L. Warner, Cathrine Zeta-Jones spiller skuespiller Olivia de Havilland, Judy Davis spiller skuespiller Hedda Hopper, Dominic Burgess (The Leftovers) spiller komikeren og skuespilleren Victor Buono, og Kathy Bates spiller skuespiller Joan Blondell.

feud-cast-2124
Stanley Tucci, Sarah Paulson, Kathy Bates og Alfred Molina er også med i Fued.

Sesong 1 av Feud er på 8 episoder og får premiere våren 2017 på HBO Nordic.

Annonse
X
X
X