Mike Colter som Luke Cage. Foto: Netflix

Sweet christmas! Netflix bekrefter at det blir sesong 2 av Luke Cage

Superheltserien Luke Cage er et samarbeid mellom Marvel og Netflix og kom med sin første sesong i september, etter at karakteren først ble introdusert i Netflix-serie Jessica Jones i 2015.

Kunngjøringen av sesong 2 ble gjort via seriens offisielle twitter-konto.

Kritikerrost

Luke Cage mottok hyllest fra anmelderne, også vår egen Steffen Stø. På Rottentomatoes.com, som gir en snittkarakter basert på anmeldelser, har serien oppnådd 96%.

Historien om en skuddsikker mann i et samfunn preget av flere kritikkverdige skyte-episoder mot svarte amerikanere, er en som resonnerte utover det rent trivielle som sjangeren gjerne byr på. 

Luke Cage er satt til det samme universet som flere Marvel-filmer og serier. Netflix står bak seriene Daredevil og Jessica Jones, i tillegg har de Iron Fist, The Defenders og The Punisher på vei.

Netflix bekrefter at det blir sesong 2 av Luke Cage
Netflix bekrefter at det blir sesong 2 av Luuke Cage. Karakteren ble først introdusert i serien Marvel’s Jessica Jones i 2015.

De tre sistnevnte seriene er ventet til neste år, hvor premieredato for Iron Fist alt er kjent. Trolig vil Luke Cage sesong 2 komme i 2018, sammen med Daredevil sesong 3 av  og Jessica Jones sesong 2.

Annonse

Dukker også opp i The Defenders

Marvel-universet «konkurrerer» med DC sitt serieunivers, bestående av Supergirl, The Flash, Legends Of Tomorrow og Arrow.

Les også: Supre seertall for The Flash, Legends Of Tomorrow og Arrow.

Netflix-seriene er kjent for å være mørkere og fokusere mer på mer kompleks psykologisk drama rettet mot et voksent publikum. De blir derfor gjerne mer grafiske enn både DCs seier og superheltfilmene til Marvel som jevnlig går på kino.

I neste års The Defenders vil også karakteren Luke Cage dukke opp, sammen med karakterer som Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, The Punisher og Elektra. 

I vårt seriesøk kan du søke opp dine favorittserier og sjekke om de er fornyet eller kansellert.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer