Sense8 ser ut til å være tilbake på Netflix før 2017 med en julespesial.

Sense8-fansen har måttet vente lenge på sci-fi dramaet, som som premierte i juni 2015. Nå ser det ut som at en 2-timers julespesial vil slippes fredag 23. desember. Dette er ikke offisielt annonsert av Netflix, men det sto på strømmetjenestens meny før det ble fjernet.

Julespesialen ryktes å ha verdesnspremiere på Comic-Con i Brazil denne helgen. Sesong 2 er ventet å komme tidlig i 2017.

Annonse

Netflix-serien er skapt av The Matrix-skaperne Lana og Lilly Wachowski sammen med J. Michael Straczynski (Babylon 5). Serien handler om 8 mennesker fremmede for hverandre som oppdager at de er mentalt og emosjonelt linket til hverandre. Med i rollene er Tuppence Middleton, Brian J. Smith, Doona Bae, Aml Ameen, Max Riemelt, Tina Desai, Miguel Ángel Silvestre og Jamie Clayton.

I Sesong 2 er Ameen blitt erstattet av Toby Onwumere i samme rolle. Også Lilly Wachowski tok en pause som sjefprodusent i sesong 2, men vil returnere som sjefprodusent om serien vil få en sesong 3.

Julespesial er ikke et nytt fenomen for Netflix. Tidligere har det vært produsert spesialer for andre originalserier som har blitt lagt ut på rundt jul. I desember 2014 så vi BoJack Horseman sin med «Sabrina’s Christmas Wish» og i fjor fikk vi Marco Polo med spesialen «One Hundred Eyes».

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here