The Handmaid's Tale. Foto: HBO Nordic
The Handmaid's Tale. Foto: HBO Nordic
Annonse

Margaret Atwood sitt dystopiske drama er en av de nye lovende TV-seriene i 2017.

Hulu har med serier som The Path med Aaron Paul (Breaking Bad) og Michelle Monaghan (True Detective), Jame Franco-serien 11.22.63 og Hugh Laurie-serien Chance tatt et godt sted i å etablere seg i markedet. Deres neste serie er The Handmaid’s Tale basert på den kjente boka fra Margaret Atwood.

Emmy-nominerte Elisabeth Moss (Mad Men, Top of The Lake) har hovedrollen i serien. Første sesong består av 10 episoder og kommer våren 2016.

the-handmaids-tale-elisabeth-mossThe Handmaid’s Tale handler om tjenerinnen Offred som forsøker å overleve den mannsdominert republikken Gilead – et totalitær regime i det som en gang var USA, der kvinner har blitt fratatt sine personlige rettigheter.

Offred er en av de få gjenværende kvinnene i en fertil alder som tvinges til seksuell slaveri som et siste desperat forsøk på å befolke verden. Offred vil gå fra en ulykkelig situasjon til den neste i håp om å overleve og finne datteren som ble tatt fra henne.

Annonse

I øvrige roller finner vi også Samira Wiley (Orange is The New Black), Joseph Fiennes (American Horror Story), Yvonne Strahovski (Chuck, 24: Live Another Day), Ann Dowd (The Leftovers), Max Minghella (The Mindy Project) og Madeline Brewer (Orange is The New Black).

the-handmaids-tale-joseph-fiennes

the-handmaids-tale-2421Serien er utviklet med Bruce Miller (The 100) som sjefprodusent. Daniel Wilson, Fran Sears (Sophisticated Gents) og Warren Littlefield (Fargo) er også med som produsenter. Reed Morano (Meadowland) vil regissere de første 3 episodene.

Sesong 1 vil ha premiere i april 2017 på Hulu. Den er ikke annonsert enda for en norsk TV-kanal eller strømmetjeneste.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer