Annonse

Spillselskapet Ubisoft er i samtaler med Netflix om å lage en TV-serie. 

Ubisoft har måtte kjempe for uavhengigheten sin etter at Vivendi har kjøpt stadig større deler av selskapet. Mandag hevdet Ubisoft-sjef Yves Guillemot at grunnleggerne ønsket å beholde kontrollen over selskapet. I tillegg nevnte han at de er i samtaler med Netflix om en potensiell TV-serie.

Akkurat hva det prosjektet går ut på er mer i det blå. Netflix kom nylig med sesong 2 av Skylanders Academy, en serie basert på universet til Activision-spillserien.

Det franske spillselskapet Ubisoft står bak spillserier som Rainbow Six, Prince of Persia, Watch Dogs og Assasin’s Creed. Et par av de har blant annet funnet veien til filmlerretet.

Det er nok av spennende spillserier som nok kunne gjort det bra hos strømmegiganten Netflix, som neste år regner med å bruke rundt 6 milliarder dollar på innhold, har hatt en storoffensiv på innhold rettet mot barn og ungdom, hvor nevnte Skylanders Academy er en av en rekke Netflix-originaler som er kommet siste året.

Annonse

Ubisoft ble grunnlagt i 1986 av Guillemot-familien.

Du kan følge med på hvilke serier som er på vei i vår oversikt.

Annonse