Traileren til Netflix-serien Lemony Snicket’s A Series Of Unfortunate Events er her

Annonse

Netflix-serien med den eksepsjonelt lange tittelen Lemony Snicket’s A Series Of Unfortunate Events er her. Den lover mengder med mørk humor og eventyr.

Eventyrfortellingen handler om tre søsken som ender i varetekten til den onde greven Olav, her spilt av Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother). Historien er hentet fra bokserien ved samme navn, som bestod av totalt 13 fortellinger. Bokseriens første innslag kom i 1999 og har blitt en stor suksess siden.

Greve Olav er såpass utspekulert at det nok får NRKs julekalender, som har høstet kritikk fra Fostterhjemsforeningen, til å være barnemat til sammenligning. Men vi får da håpe det går greit for ungene som eventuelt sjekker ut Netflix-serien, som vil ha mye mørk komedie mikset inn i det hele.

I 2004 kom en filmversjon med Jim Carrey i hovedrollen i håp om å sparke igang en filmserie som kunne konkurrere med Harry Potter-universet. Slik gikk det ikke, men i 2014 meldte Netflix sin interesse.

I TV-serien er det Neil Patrick Harris som spiller greven. Han er velkjent for det norske publikum gjennom et tiår i serien How I Met Your Mother og før det som Doogie Howser i Doogie Howser, M.D. Han har blitt nominert til Emmy fire ganger og ut fra traileren ser det ut som han får leke seg som bare det i Netflix-serien.

Dette blir hans første TV-rolle siden en gjesteopptreden i American Horror Story i 2015. Patrick Warburton har rollen som Lemony Snicket, mens Malina Weisman og Louis Hynes spiller ungdommen Violet og Klaus.

Totalt 8 episoder slippes globalt 13. januar 2017. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X