Stjernene inntar HBO Nordic i februar

Del nyheten

Miniserien Big Little Lies har fått premieredato. 

Stjernene inntar HBO Nordic i februar. Moulin Rouge-stjernen Nicole Kidman, True Bloods Alexander Skarsgård, Walk The Lines Reese Witherspoon og Blue Velvets Laura Dern er noen av de fremtredende skuespillerne i HBOs kommende serie.

Big Little Lies får premiere 20. februar.

Chicago Hope-skaper står bak

Totalt 7 episoder vies fortellingen basert på boken ved samme navn, skrevet av Liane Moriarty. Den kom i 2014 og fikk raskt oppmerksomhet for å kombinere humor med viktige tema, blant annet vold i hjemmet.

«Morsom, engasjerende og tidvis forstyrrende» var dommen om boken fra USA Today.

Det er velkjente David E. Kelley som har frontet prosjektet, i tillegg til å skrive manus. Han har stått bak serier som har underholdt nordmenn i 30 år. L.A. Law, Picket Fences, Chicago Hope, The Practice, Boston Public og Ally McBeal var alle suksesserier både i USA og her hjemme.

ally-mcbeal
Ally McBeal var en landeplage på 90-tallet. Nå er serieskaperen tilbake med en litt røffere serie på HBO.

Han har fått med seg litt av et stjernegalleri og får denne gang anledning til å lage TV-serie for kabel-TV giganten HBO. Der kan han nyte langt færre reguleringer og kommersielle hensyn enn hva han tidligere har måtte innfinne seg med.

Han uttalte tidligere i år at han var «ferdig med kringkastingskanaler» etter sitt arbeid med Amazon-serien Goliath.

Les også: Dette er Amazon Prime Video, som kan komme til Norge

Februar ser spennende ut på HBO Nordic

Serien får premiere 20. februar, samme dag som Billions er tilbake. Også The Magicians og Black Sails ruller og går denne måneden, etter sine respektive sesongpremierer i januar.

Billions
Billions sesong 2 har også premiere 20. februar. Foto: Showtime

Vi venter fortsatt i spenning på når The Leftovers sesong 3 og Bosch sesong 3 er tilbake, begge er ventet til våren. For førstnevnte kan april være mest aktuell, for å fylle den ledige plassen etter at Game Of Thrones ble flyttet til senere på året.

Det er ellers lite fra øvrige tjenester og kanaler annonsert for februar, men vi regner med det her ramler inn mye i løpet av desember og januar. Netflix har Santa Clarita Diet, som også kan skilte med et par velkjente stjerner i hovedrollen.

Våre abonnenter har mulighet til å sjekke ut mer i detalj fremover i tid i premierekalenderen (premium).

Du kan se trailer og mer informasjon om Big Little Lies på kalendersiden. 

Annonse
X
X