Kevin Can Wait
Annonse

Høstens største nye komiserie i statene er Kevin Can Wait, som har hentet tilbake Kevin James til TV-skjermen etter en rekke filmroller. Nå har det vært trøbbel i kulissene. 

Seriens med-skaper Bruce Helford har tatt en Jon Snow og forlatt sin vakt etter kreativ uenighet med stjernen Kevin James. Akkurat hva uenigheten gikk ut på er ikke kjent. Vi kan jo alltid dagdrømme og spekulere i at Kevin James så på hit-serien This Is Us, hvor en av rollefigurene – en stjerne i en tradisjonell sitcom – fikk nok og forlot settet i protest etter at han følte kvaliteten ble for dårlig.

Helford har tidligere vært med å skape The Drew Carey Show, jobbet med Roseanne og var med å skape seriene The Norm Show, Freddie, George Lopez, Nikki og Bless This House. Kevin Can Wait er nok den største suksessen han var med på, men den jobben ble kortvarig.

Kevin Can Wait, som her hjemme sendes på Viasat 4, er alt sikret full sesong etter at den har oppnådd snitt på over 10 millioner seere.

Rob Long, med en fortid på Cheers og Sullivan And Son, tar over.

Annonse

Samtidig er det klart at TV-serien får celebert besøk i form av komiker Adam Sandler. Skuespilleren, som det siste året har nytt godt av en eksklusiv avtale med Netflix om flere filmer, har spilt sammen med Kevin James i filmer som Grown-Ups og I Now Pronounce You Chuck & Larry.

Han skal spille en tidligere kollega av Kevin James rollefigur. Gjesterollen er ment å være for en episode.

Annonse